Coman nu joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii nu se vor baza pe portarul titular, accidentat, dar nici pe Marius Constantin, suspendat. Toate biletele s-au vândut deja. Rapid are o misiune dificilă în faţa a 45.000 de

Giuleştenii nu se vor baza pe portarul titular, accidentat, dar nici pe Marius Constantin, suspendat. Toate biletele s-au vândut deja.

Rapid are o misiune dificilă în faţa a 45.000 de susţinători ai lui FC Nurnberg, pe impresionantul stadion
"EasyCredit". Meciul este aşteptat cu un interes enorm în oraşul bavarez, toate biletele fiind deja vândute.
Doar românii mai au posibilitatea să cumpere tichete în ziua meciului, în sectoarele 24 şi 25 ale stadionului.

Pentru gazde, care nu au mai fost în cupele europene din 1988, dubla cu Rapid constituie un eveniment deosebit şi se anunţă venirea unui grup masiv de germani şi pentru returul de la Bucureşti. Din păcate pentru suporterii alb-vişinii, portarul Coman s-a accidentat, întindere la piciorul drept, iar în locul său va intra brazilianul Andrade.

"Îmi pare rău pentru Dani Coman şi sper să îl înlocuiesc cât mai bine. Sunt pregătit pentru această partidă. Ne dorim să facem un meci bun, care să ne dea speranţe de calificare şi să şi marcăm la Nurnberg", a declarat Andrade.

Stadion de cinci stele

Rapidiştii vor evolua în această seară pe un stadion ultramodern, care a găzduit mai multe meciuri din turneul final al Cupei Mondiale din 2006. Arena este un adevărat mall, cu magazine, restaurante, cafenele şi săli de conferinte. Astfel, "EasyCredit" produce şi în afara orelor când aici au loc evenimente fotbalistice. Fanii lui Nurnberg pot să-şi facă de aici diverse cumpărături, pot lua masa sau pot să-şi organizeze zilele de naştere în restaurantele arenei.

De asemenea, poţi paticipa la o şedinţă de antrenament cu Andreas Kopke - pentru cine îşi aduce aminte, portarul campion mondial în 1990, dar şi fost component al formaţiilor Olympique Marseille şi Eintracht Frankfurt. Stadionul din Nurnberg aparţine administraţiei locale, iar interesant este că fanii care se îndreptă spre stadion beneficiază de gratuitate la transportul în comun în baza biletului de meci.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite