Coman: "Am căzut în cap pentru echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia lui Dani Coman (foto) la Rapid este incertă. Portarul a fost ameninţat de conducerea clubului că, în caz că nu-şi prelungeşte azi contractul, nu va pleca cu echipa în

Situaţia lui Dani Coman (foto) la Rapid este incertă. Portarul a fost ameninţat de conducerea clubului că, în caz că nu-şi prelungeşte azi contractul, nu va pleca cu echipa în cantonamentul din Elveţia. "Nu am discutat despre contract decât la finalul campiontului, când mi s-a propus ceva, dar am refuzat.

Despre ce s-a vehiculat prin presă acum, cu contract de patru ani cu 250.000 de euro pe sezon, nu am discutat deloc", a declarat pentru "Adevărul" Daniel Coman, care e dorit insistent de CFR Cluj.

Fotbalistul spune că e mâhnit. "Dacă asta merit după ce am căzut în cap de atâtea ori pentru echipa asta şi m-am lovit de barele porţii, asta e. Îmi asum orice risc, dar pe mine nu mă şantajează nimeni. Mă prezint la antrenamente şi mă voi pregăti de unul singur cu preparator fizic şi îmi voi respecta contractul actual, scadent la anul", şi-a precizat planurile Coman.

"Nu mă pot prevala de legea care permite să pleci la o altă echipă doar pe o sumă egală cu salariul (n.r. - 180.000 de euro pe an). Aceea se aplică doar jucătorilor care au semnat contracte după vârsta de 28 de ani", a încheiat Dani .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite