Coman, blocat de Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de 1,5 milioane de euro primită din partea spaniolilor de la Levante pentru portar i-a lăsat reci pe oficialii clubului, care nu concep să se despartă în acest moment de Dani

Oferta de 1,5 milioane de euro primită din partea spaniolilor de la Levante pentru portar i-a lăsat reci pe oficialii clubului, care nu concep să se despartă în acest moment de Dani

Aproape firesc, orice zi este agitată în Giuleşti. După ce au rămas fără mai mulţi jucători de bază, dar şi fără Răzvan Lucescu, Rapid se mai poate despărţi şi de portarul Dănuţ Coman.

Fanii alb-vişiniilor, nemulţumiţi de numele şi valoarea fotbaliştilor transferaţi în loc, au "sărit" la beregata lui George Copos cerându-i socoteală. Speriat de atmosfera creată, finanţatorul ameninţă că se gândeşte la retragere, dar l-a şi blocat în acelaşi timp pe Coman sub Grant. Când totul părea a fi intrat în normal la Rapid, o utopie ce-i drept, odată cu împăcarea lui Buga şi Măldărăşanu cu cei din conducere, iată că atmosfera tensionată a revenit. Deunăzi, Dănuţ Coman spunea că a venit momentul să se despartă de Rapid, convins că şi-a făcut datoria faţă de trupa giuleşteană. Goalkeeperul naţionalei şi-a exprimat dorinţa de a evolua în campionatul spaniol, pe care-l crede pe calapodul său, înaintând chiar ipoteza că se află în negocieri cu mai multe echipe.

Copos vrea să renunţe

În doar câteva zile, oficialii clubului de lângă Grant au primit o ofertă concretă din partea echipei Levante. Spaniolii sunt dispuşi să achite pentru Coman 1,5 milioane de euro, portarul urmând a câştiga 600.000 de euro pe sezon. Reacţia boşilor bucureşteni nu a întârziat: "E adevărat că am primit o ofertă, dar nu putem renunţa la Dani Coman. Noi încercăm să mai aducem jucători şi să formăm o trupă puternică. Deci, ar fi culmea să renunţăm la cel mai bun portar", a spus Viorel Moldovan, managerul sportiv al Rapidului. Moldovan ştie că nu va fi uşor să-l păstreze pe Coman: "Ştim că vrea să plece, dar trebuie să înţeleagă că nu ne putem despărţi de el". Speriat puţin de nervozitatea fanilor, exprimată într-un mod clar la adresa sa pe timpul amicalului cu Petrolul (scor 3-2), disputat duminică seară, George Copos a trecut la atac. Mai întâi a anunţat că se gândeşte la retragere, după care a decis că nu mai dă drumul niciunui jucător să plece de la echipă.

Altfel, astăzi, rapidiştii vor pleca în cantonament în Elveţia, iar cu ei va merge şi noua achiziţie, brazilianul Tamandare, care a fost împrumutat de către Corinthians pe un an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite