Columbianul Toja, sosire cu peripeţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava care l-a transportat pe fotbalist la Bucureşti a avut o întârziere de aproape două ore, iar bagajele sud-americanului au fost rătăcite Noul mijlocaş al Stelei, Carlos Toja, va

Aeronava care l-a transportat pe fotbalist la Bucureşti a avut o întârziere de aproape două ore, iar bagajele sud-americanului au fost rătăcite

Noul mijlocaş al Stelei, Carlos Toja, va efectua în această dimineaţă vizita medicală şi va semna un contract pe patru ani cu echipa din Ghencea.

Fotbalistul columbian a sosit ieri la Bucureşti la ora 18.30, cu o întârziere de două ore. Toja a fost nevoit să mai petreacă o oră în Aeroportul Henri Coandă, pentru a-şi recupera bagajele care i-au fost rătăcite.

Mijlocaşul a plecat apoi direct la Stadionul Steaua însoţit de team-managerul roş-albaştrilor, Marius Ianuli. Sosirea mijlocaşului columbian a fost aşteptată cu nerăbdare de şefii Stelei, care s-au chinuit aproape trei săptămâni să-l aducă pe sud-american în Ghencea.

"Acum, ne punem mari speranţe în Toja. El a fost un jucător foarte mediatizat", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Toja va fi al treilea columbian din lotul Stelei şi al optulea jucător străin aflat sub comanda lui Lăcătuş.

Trică: "Mirel este peste Marco Materazzi"

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Eugen Trică, este de părere că stelistul Mirel Rădoi ar avea loc în echipa lui Inter.

"Rădoi este un fotbalist extraordinar şi poate juca oriunde în lume. Eu l-am văzut jucând pe Materazzi, dar zic că Mirel este cu două clase peste el", a spus fotbalistul.

Trică a împlinit ieri 32 de ani şi a anunţat că se retrage oficial de la echipa naţională a României pentru care a jucat de patru ori. Despre posibila plecare a lui Rădoi la Inter Milano a vorbit şi tehnicianul Sorin Cârţu: "Cred că ar face faţă cu brio la Inter. Dacă ar fi plecat în urmă cu trei ani, acum cu siguranţă era la nivelul lui Chivu şi Mutu".

Habar nu am cine este acest Toja. Trebuie să vedem pe teren ce poate.
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite