Codasa si campioana se intalnesc in Ligue 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paris Saint-Germain - Sochaux. Dupa un inceput senzational de campionat, parizienii au cazut pe locul 6, unul care nu asigura nici macar prezenta in Cupa UEFA. Astfel, pentru a spera intr-o

Paris Saint-Germain - Sochaux. Dupa un inceput senzational de campionat, parizienii au cazut pe locul 6, unul care nu asigura nici macar prezenta in Cupa UEFA. Astfel, pentru a spera intr-o revenire pe podium, PSG nu se poate gandi decat la victorie in fata lui Sochaux, una din candidatele la retrogradare.
Lille - Ajaccio. Vicecampioana Lille este in criza in acest sezon, ocupand un mediocru loc 8. Totusi, Lille are prima sansa in fata corsicanilor de la Ajaccio, penultima clasata, echipa care a pierdut sapte din cele zece partide jucate in deplasare.
Strasbourg - Lyon. Strasbourg este o echipa condamnata la retrogradare in Ligue 1, unde nu a castigat decat un singur meci din 19! Misiunea gazdelor este aproape imposibila, in fata campioanei si liderei Lyon, echipa cu o singura infrangere in acest sezon si care nu are contracandidata in lupta pentru al cincilea titlu consecutiv.
Nantes - Rennes. "Canarii" lui Nantes se chinuie pe locul 13 al clasamentului. Cu toate acestea, gazdele de astazi se descurca destul de bine pe propriul teren, unde au pierdut doar doua partide. De partea cealalta, echipa antrenata de Ladislau Boloni si-a revenit dupa inceputul dezastruos de campionat si poate scoate un punct pe terenul lui Nantes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite