Clujul suferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea a remizat ieri cu Ceahlăul, scor 1-1, şi rămâne cu o singură victorie în 14 etape! Echipa lui Gheorghe Mulţescu ocupă ultimul loc în Liga 1 Universitatea Cluj a făcut

Universitatea a remizat ieri cu Ceahlăul, scor 1-1, şi rămâne cu o singură victorie în 14 etape! Echipa lui Gheorghe Mulţescu ocupă ultimul loc în Liga 1

Universitatea Cluj a făcut ieri un nou pas spre revenirea în Liga II, nereuşind să învingă pe teren propriu Ceahlăul Piatra-Neamţ. Clujenii au o singură victorie în primele 14 etape, cea cu Steaua.

Nemanja Jovanovic a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, după o perioadă dominată clar de "studenţi". Apăsaţi de statutul de "lanternă roşie" a primei ligi, clujenii nu au putut păstra avantajul până la final şi au clacat în a doua repriză, când, în minutul 58, Viorel Frunză a marcat cu capul, de la 7 metri, fructificând centrarea lui Schumacher.

Mulţescu a forţat prin introducerea tânărului Laurenţiu Buş, una dintre marile speranţe ale Universităţii, însă decizia s-a dovedit a fi total neinspirată. Mijlocaşul lui "U" Cluj a fost introdus la pauză, în locul lui Olah, dar a fost schimbat 23 de minute mai târziu cu Negrean, după ce a tratat individualist câteva faze de contraatac ale gazdelor.

În minutul 90+1, clujenii au reuşit să introducă mingea în poartă, dar golul a fost anulat după ce asistentul Dorin Mudura a semnalizat o poziţie de ofsaid la autorul golului, Andrei Mureşan. Reluările TV i-au dat dreptate lui Mudura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite