Clujul, aproape de grupele EuroCup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină de baschet U Mobitelco Cluj păstrează şanse de calificare în grupele FIBA EuroCup, chiar dacă a fost învinsă de echipa greacă PAOK, la Salonic, cu scorul de 79-74, în

Echipa masculină de baschet U Mobitelco Cluj păstrează şanse de calificare în grupele FIBA EuroCup, chiar dacă a fost învinsă de echipa greacă PAOK, la Salonic, cu scorul de 79-74, în prima manşă din turul II preliminar. Clujenii au reuşit un joc bun, mai ales în partea secundă a întâlnirii de la Salonic, iar diferenţa de cinci puncte este dătătoare de speranţe pentru formaţia lui Miodrag Perisic în perspectiva jocului retur.

Ultimul sfert al meciului a fost cea mai tensionat, cu multe aruncări ratate de ambele părţi. Clujenii au transformat doar 10 din cele 22 de aruncări libere de care au beneficiat şi au rămas şi fără Vukas şi Lăpuşte, ieşiţi cu câte cinci greşeli personale. De asemenea, PAOK a ratat cinci aruncări libere în ultimele două minute.

"Chiar dacă am pierdut la cinci puncte diferenţă, consider că am jucat inteligent şi cred că puteam să şi câştigăm dacă nu aveam o zi foarte proastă la loviturile libere", a declarat preşedintele clubului clujean, Mircea Cristescu. (Bogdan Petrache)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite