Civilizaţia sportului: Salvaţi bazele sportive!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

«Rechinii imobiliari» au pus ochii pe terenul de 22.451 m.p.pe care se află complexurile din Poiana Braşov. Ministerul şi Autoritatea Naţională nu au însă nicio reacţie.

Se pune la cale distrugerea Complexului Sportiv Naţional Poiana Braşov. Acest tezaur al sportului românesc are în componenţă un stadion care cuprinde un teren de fotbal cu gazon, sectoare de aruncări (suliţă, disc, greutate, ciocan) înconjurate de o pistă de atletism  sintetică cu şase culoare şi sectoare de sărituri (lungime, triplu salt, înălţime), două săli de antrenamente folosite de luptători, gimnaşti scrimeri şi judokani, un patinoar de dimensiuni olimpice, o bază de recuperare (saună, bazin, cabinete de fizioterapie), două hoteluri pentru sportivi, restaurante şi săli de conferinţe. Toţi marii campioni români - olimpici, mondiali, europeni - s-au pregătit şi s-au recuperat în această bază sportivă.

Acum, „rechinii imobiliari" au pus ochii pe terenul de 22.451 m.p. pe care se află complexurile. Ministerul şi Autoritatea Naţională nu au nicio reacţie. În curând, în mandatul ministrului Funeriu  vor avea loc „funeraliile" bazelor sportive din România. Deşi se ştie că atunci când construieşti un stadion, închizi un spital sau o închisoare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite