Circ total

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea lui Gomes l-a înfuriat la culme pe Mihai Stoica, care s-a încăierat cu Cristi Borcea în tribuna oficială. Fotbalul a fost ieri după-amiază pe planul secund Derby-ul etapei a

Eliminarea lui Gomes l-a înfuriat la culme pe Mihai Stoica, care s-a încăierat cu Cristi Borcea în tribuna oficială. Fotbalul a fost ieri după-amiază pe planul secund

Derby-ul etapei a 13-a a Ligii I, dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, încheiat la egalitate, scor 0-0, s-a transformat într-un circ total la finalul primei reprize. În minutul 41, brazilianul gazdelor, Ricardo Gomes, a avut o intrare criminală, cu talpa în gât, asupra lui Gabriel Boştină şi a fost eliminat de pe teren.

Jucătorii ialomiţeni s-au strâns în jurul centralului Istvan Kovacs, în timp ce Dan Petrescu a hotărât să părăsească terenul.

Mai mult, el le-a cerut şi jucătorilor să iasă de pe gazon. Peste alte câteva secunde, şi preşedintele Mihai Stoica a părăsit terenul, fiind eliminat după ce a şutat o minge în direcţia băncii tehnice dinamoviste. La ieşirea de pe teren, Mihai Stoica s-a uitat spre tribuna oficială, aducând injurii preşedintelui executiv al "câinilor roşii", Cristian Borcea.

Apoi, fostul oficial a mers la tribuna oficială unde a intrat în loja lui Cristian Borcea, iar cei prezenţi în zonă susţin că cei doi s-au îmbrâncit. Surprinzător, omul în plus al "câinilor" nu s-a simţit în joc, oaspeţii având o singură ocazie mare de gol, în minutul 48, prin Dănciulescu, care a tras pe lângă poartă din 10 metri.

Gol anulat corect oaspeţilor

Totuşi, mingea a intrat în poarta lui Stelea în minutul 76, dar centralul a anulat reuşita pentru un fault în atac al lui Goian. Spre final, gazdele puteau da lovitura prin Ciprian Petre, dar Lobonţ a plonjat spectaculos şi a reţinut.

În urma acestui rezultat, Urziceniul a înregistrat primul egal pe teren propriu, după şase victorii consecutive, în timp ce dinamoviştii se află la al doilea rezultat de egalitate în deplasare, după remiza înregistrată la Cluj, cu CFR-ul lui Andone.

Meme Stoica: "Nu s-a întâmplat nimic!"

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica (foto), a negat că ar fi încercat să-l lovească pe Cristi Borcea: "Nu s-a întâmplat nimic.

A fost un schimb de replici şi atâta tot. Staţi liniştiţi. Nu am apucat să vorbesc după aia cu Borcea, dar din punctul meu de vedere eu nu am resentimente", a spus oficialul Unirii, care şi-a cerut scuze pentru scandal, recunoscând că eliminarea jucătorului său de pe teren a fost corectă.

>> Meme Stoica a încercat să-l lovească pe Borcea. E incredibil! Mihai Stoica e un om nebun. Dacă nu intervenea Victor Becali, îl omora Borcea.

Vasile Turcu, acţionar Dinamo

>> Din câini am ajuns nişte căţeluşi. Din cauza stilului de joc italian, trebuie să ne apărăm. Nu ştiu dacă o să mai agreez mult stilul lui Zenga.

Cristi Borcea,
preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite