Ciprian Tănasă: "Putem câştiga campionatul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La debutul în noul sezon, oltenii au marcat patru goluri în poarta Farului Constanţa, trei dintre acestea fiind înscrise de fostul jucător al lui FC Argeş. Cu nou-veniţii

La debutul în noul sezon, oltenii au marcat patru goluri în poarta Farului Constanţa, trei dintre acestea fiind înscrise de fostul jucător al lui FC Argeş.

Cu nou-veniţii Tănasă şi Prepeliţă printre titulari, Craiova a făcut spectacol împotriva constănţenilor, scor 4-0.
Chiar dacă oltenii s-au încălzit mai greu, ei au reuşit totuşi să deschidă scorul în minutul 30, prin Costea. Apoi a ieşit la rampă Tănasă, fotbalist venit de la FC Argeş, care a marcat de trei ori, în minutele 40, 44 şi 77 consemnând o victorie lejeră a gazdelor.

"Nu îmi doresc titlul de golgheterul campionatului, ci campionatul după evoluţia echipei din meciul cu Farul. Îmi doream să fac un joc bun şi să câştigăm, dar nu credeam că o să dau trei goluri. Cred că, dacă vom juca la fel până la sfârşitul sezonului, putem câştiga şi campionatul, dar mai sunt multe meciuri şi lupta va fi aprigă. Eu îmi doream foarte mult să fac un meci bun la debut, pentru a confirma", a spus Ciprian Tănasă, care a mai adăugat că nu se află la primul hat-trick din carieră.

La fel de şocat de rezultat a fost antrenorul Universităţii, Florin Cioroianu.

"Trebuia să câştigăm primul joc din campionat, dar nu mă aşteptam la un asemenea scor. Am început mai greu meciul, pentru că jucam împotriva unei echipe de Divizia B sau C, dar după primul gol ne-am dezlănţuit", a declarat Florin Cioroianu. De partea cealaltă, antrenorul Constantin Gache a precizat că echipei sale îi va fi greu să reziste în prima ligă.

"A fost un început dezastruos de campionat, atât prin prisma scorului, cât şi a jocului prestat. Sper şi cred că nu aceasta este adevărata faţă a echipei. Am încredere că ne vom reveni în etapele viitoare, altfel ne va fi foarte greu să rezistăm în Liga I. Nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă", a declarat Constantin Gache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite