Cioroianu, punctaj maxim la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Craiova a obţinut patru victorii în ultimele patru etape, de când Universitatea a fost preluată de Florin Cioroianu, patronul Adrian Mititelu nu s-a lăsat impresionat de performanţa

Deşi Craiova a obţinut patru victorii în ultimele patru etape, de când Universitatea a fost preluată de Florin Cioroianu, patronul Adrian Mititelu nu s-a lăsat impresionat de performanţa tehnicianului oltenilor. După ce Ştiinţa a învins marţi pe Jiul Petroşani cu 2-0, finanţatorul "juveţilor" a declarat că nu lui Cioroianu îi revine meritul parcursului bun al echipei: "Aceste patru victorii consecutive nu se datorează în principal lui Cioroianu, pentru că nu el a stat în poartă şi nu el a jucat pe teren. Jucătorii sunt artizanii acestei reveniri, ei trebuie scoşi de fiecare dată în faţă".

La rândul său, Florin Cioroianu, cunoscut ca un tip mai retras, dar şi mai dur, nu reacţionează încă la declaraţiile patronului. Tehnicianul a făcut parte din generaţia de jucători ai Craiovei Maxima, evolua ca fundaş central, dar era rezervă, de înţeles, dacă ne amintim ce apărători avea Universitatea pe atunci. Porecla sa era, şi a rămas, Curcanul, pentru că tatăl său lucra la Avicola, mare avantaj pentru acele timpuri de sărăcie. Actualul antrenor al oltenilor a devenit prima opţiune după ce Costică Ştefănescu a părăsit echipa din Bănie, numai că ghinionul său a fost că tânărul pe atunci Gică Popescu a început să îşi demonstreze valoarea. De aceea, el a plecat la Inter Sibiu, unde a cunoscut cea mai constantă evoluţie. Cioroianu a fost eroul unui episod interesant în anul 1982, când Universitatea a fost eliminată la masa verde din Cupa României în faţa anonimilor de la Minerul Certej. Deşi Ştiinţa a câştigat partida cu 5-0, a pierdut-o apoi cu 0-3, pentru că Cioroianu a fost trimis în teren, deşi acumulase patru cartonaşe galbene şi era suspendat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite