"Ciorbă": "Îl las pe Victoraş să-i vină mintea la cap"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi atacantul stelist Victoraş Iacob nu mai joacă de mai bine de patru luni din cauza unei accidentări, contractul său de impresariat cu Dumitru Tudor tulbură apele în Ghencea.Între agentul

Deşi atacantul stelist Victoraş Iacob nu mai joacă de mai bine de patru luni din cauza unei accidentări, contractul său de impresariat cu Dumitru Tudor tulbură apele în Ghencea.
Între agentul de jucători Dumitru Tudor, care are în grijă mai mulţi fotbalişti de la Steaua, şi atacantul Victoraş Iacob s-a iscat o prăpastie. După ce a fost adus în Ghencea de impresar, "Jancker" a renunţat de curând la serviciile lui Tudor, pe motiv că agentul a făcut declaraţii false despre el în anumite ziare. Într-un comunicat publicat pe site-ul clubului, atacantul a menţionat că nu mai există cale de împăcare cu impresarul.
"A fost o neînţelegere"
"Domnul Tudor a vorbit şi vorbeşte în numele meu, fără să-mi ceară opinia. Am fost foarte deranjat că s-a folosit de numele meu şi a indus în eroare opinia publică. Starea mea de sănătate a fost tot timpul sub control, iar procesul de recuperare s-a derulat normal. Colaborarea dintre mine şi respectivul impresar s-a încheiat. Ne vedem fiecare de drumul lui". De partea cealaltă, impresarul este de părere că fotbalistul a fost influenţat în mod negativ de un personaj din conducerea clubului. "Eu personal nu am niciun conflict cu conducerea Stelei, sunt prieten cu Gigi Becali. Este însă acolo cineva care îl sfătuieşte rău pe Victoraş. Nici nu m-am certat cu el. A fost o neînţelegere. M-a sunat cineva de la Rosenborg şi m-a întrebat de starea lui. Eu i-am zis că nu poate juca până în iarnă, iar acolo s-a interpretat că nu va mai juca decât în primăvară, la începutul returului, de aici confuzia. Îl las în pace să-i vină mintea la cap, să vadă singur că a greşit. Nu e momentul acum pentru conflicte", a declarat cel poreclit de apropiaţi "Ciorbă".
Il impresariază şi pe Dică
Se pare că persoana care l-a sfătuit pe Victoraş Iacob să renunţe la serviciile lui Dumitru Tudor este managerul general al Stelei, Mihai Stoica. De asemenea, manevra ar urma să-i bătătorească drumul în Ghencea proaspătului impresar Adrian Ilie. Dumitru Tudor nu are de gând însă să renunţe la Iacob. "Avem un contract semnat la FRF care nu se poate desface decât de comun acord. N-are decât să facă hârtie la federaţie, să ceară rezilierea contractului, dar nu poate schimba nimic. Mai am mulţi jucători sub contract la Steaua Dică, Neşu, Lovin, Opriţa sau Boştină. Nu văd de ce au apărut neînţelegeri", a precizat impresarul.
Becali promite bani pentru adversarele lui Dinamo
Patronul stelist Gigi Becali a precizat că, din retur, nu va ezita să premieze adversarele liderului Ligii I, Dinamo. "În partea a doua a întrecerii, o să mă implic eu ca lumea. Toate echipele care bat pe Dinamo vor câştiga mult de tot", a dezvăluit Becali. Comitetul Executiv al FRF a decis astă-vară să sancţioneze drastic asemenea practici. "Echipele riscă suspendarea de la un an la doi ani, penalitate pecuniară sau ar putea fi depunctate de la 3 la 9 puncte", a

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite