Chivu, la vânătoare de cormorani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul internaţional român din optimile Ligii Campionilor este titular la Inter Milano în confruntarea cu FC Liverpool. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale acestei seri are loc pe

Singurul internaţional român din optimile Ligii Campionilor este titular la Inter Milano în confruntarea cu FC Liverpool.

Unul dintre cele mai interesante dueluri ale acestei seri are loc pe arena Anfield, unde FC Liverpool dă piept cu liderul din Italia. Cu titlul în buzunar, Internazionale Milano doreşte să confirme şi în Liga Campionilor.

Chivu este anunţat titular în echipa de start a lui Roberto Mancini. Fundaşul este în formă după ce în ultima etapă din campionatul italian a pasat decisiv la primul gol al nerrazurrilor în meciul cu Livorno, scor 2-0. Liverpool are orgoliul rănit după eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei în faţa lui Barnsley.

În plus, pentru trupa antrenată de Rafa Benitez, Liga Campionilor a rămas singurul obiectiv din acest sezon. "Cormoranii" s-au specializat în cea mai puternică întrecere intercluburi din Europa, unde au jucat două finale în ultimii trei ani.

Un alt român care va avea emoţii în această seară este Adrian Piţ, mijlocaşul legitimat la AS Roma. Fotbalistul a fost convocat în lotul de 23 de jucători care se pregăteşte pentru partida cu Real Madrid, dar şansele ca el să fie oprit printre cei 18 jucători pe care Luciano Spaletti va conta în această seară sunt destul de mici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite