Chivu: "Voi fi un soţ şi un tată protector"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios, ieri, cu Adelina Elisei După "nunta anului", cei doi vor merge în luna de miere în Grecia, iar toate

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios, ieri, cu Adelina Elisei

După "nunta anului", cei doi vor merge în luna de miere în Grecia, iar toate cadourile primite ieri vor fi donate în scopuri umanitare.

Ţinută la Palatul Ştirbey din Buftea, nunta lui Cristian Chivu cu fosta prezentatoare tv Adelina Elisei a adunat lumea bună din fotbalul românesc şi nu numai. Cei doi se cununaseră civil joia trecută, la Primăria Sectorului 1, iar ieri a venit rândul ceremoniei religioase.

Chivu şi Adelina au spus "da" în prezenţa naşilor Victor şi Manuela Becali, înainte de o petrecere la care erau aşteptaţi în jur de 500 de invitaţi. Pe listă figurau şi vedeta lui AS Roma, Francesco Totti, sau antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho.

Cadourile vor fi donate

Foşti şi actuali internaţionali români, precum Bogdan Lobonţ, Cosmin Contra, Gheorghe Craioveanu, Ilie Dumitrescu, Viorel Moldovan şi Gabi Popescu, au venit din timp la Palatul Ştirbey, unde a fost prezent şi chirurgul italian care l-a operat pe Chivu la umărul stâng. După ceremonie, Cristi a promis că relaţia sa cu Adelina nu se va schimba.

"Ce a fost mai greu a trecut. Voi fi un soţ şi un tată protector şi nu cred că se vor schimba multe lucruri în relaţia noastră. Vrem să fim fericiţi până la adânci bătrâneţi", a declarat jucătorul lui Inter, care a renunţat ieri la bandajul de la umărul stâng.

Mirii au anunţat că toţi banii strânşi cu această ocazie vor fi folosiţi pentru proiecte umanitare. Domnul şi doamna Chivu vor merge în luna de miere în Grecia. Cei doi au preferat o destinaţie apropiată de România, pentru a nu complica recuperarea lui Cristi, care îşi revine după o operaţie la umăr, dar şi pentru ca Adelina să nu aibă emoţii în privinţa sarcinii.

Eu am o relaţie foarte specială şi foarte apropiată cu Chivu şi am fost pus şi în situaţia de a-i fi părinte spiritual
Victor Becali,
naşul lui Chivu

Întâlnire Totti-Mutu?

Cotidianul italian "Il Romanista" susţine că nunta lui Chivu cu Adelina Elisei ar putea fi o ocazie bună pentru a clarifica viitorul lui Adrian Mutu.

"Francesco Totti e invitat la Bucureşti, unde Cristian Chivu se căsătoreşte, iar acolo, căpitanul Romei s-ar putea întâlni cu Adrian Mutu. Ar fi o ocazie bună pentru Totti să ia legătura cu Mutu, jucător dorit insistent de AS Roma", scrie "Il Romanista", care precizează totuşi că şansele ca Mutu să ajungă la timp pentru a discuta cu italianul sunt mici. Cotidianul îl are pe Mutu pe prima pagină şi titrează "For sale" (n.r. - de vânzare), lăsând de înţeles că Fiorentina vrea să-l vândă pe român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite