Chivu, probleme?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În minutul 24 al amicalului cu Germania, scor 1-3, fundaşul a ieşit accidentat. Diagnosticul: luxaţie la umărul stâng Înfrângerea din amicalul cu Germania i-a dat serios de gândit

În minutul 24 al amicalului cu Germania, scor 1-3, fundaşul a ieşit accidentat. Diagnosticul: luxaţie la umărul stâng

Înfrângerea din amicalul cu Germania i-a dat serios de gândit selecţionerului Victor Piţurcă şi nu din cauza rezultatului, 1-3, ci din cauza accidentării lui Cristi Chivu. Fotbalistul lui Inter Milano s-a accidentat la umăr şi a devenit incert pentru partida cu Olanda.

"E o accidentare destul de gravă, nu ştiu ce perioadă de pauză i se va recomanda. E trist că am pierdut un jucător care începuse bine jocul, din postura de mijlocaş defensiv. Există riscul ca el să nu joace cu Olanda pentru că i-a sărit umărul", a precizat selecţionerul.

Căpitanul naţionalei a fost schimbat cu Ovidiu Petre în minutul 24, iar la pauză, umărul acestuia a fost imobilizat. În altă ordine de idei, Victor Piţurcă nu s-a arătat prea supărat din cauza înfrângerii, ba mai mult, era mulţumit că a venit acest duş rece.

"Chiar nu sunt supărat, nu am de ce. Am avut jocul în mână, am condus cu 1-0, am avut multe ocazii de gol, dar concentrarea a durat doar 35-40 de minute. Nemţii au egalat dintr-o fază care nu spunea nimic. Pe undeva e bine că a venit acest duş rece în perspectiva meciurilor importante din preliminarii care ne aşteaptă", a spus Piţurcă.

Altfel, selecţionerul a înregistrat, miercuri, cea de-a şasea înfrângere din carieră de când pregăteşte naţionala României. În plus, "tricolorii" au pierdut după 14 meciuri consecutive în care nu cunoscuseră înfrângerea. Ultimul insucces a fost în amicalul cu Uruguay, scor 0-2, din luna mai 2006. Meciul României cu Germania a fost urmărit de nu mai puţin de 2,5 milioane de telespectatori, TVR 1 fiind lider la nivel naţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite