Chivu a marcat după 281 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Romei în victoria obţinută pe terenul celor de la Udinese, scor 4-1. El a scos lovitura de la 11 metri din care Mancini a

Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Romei în victoria obţinută pe terenul celor de la Udinese, scor 4-1.
El a scos lovitura de la 11 metri din care Mancini a deschis scorul şi tot el a închis tabela, după ce a executat o lovitură de pedeapsă, în urma unui fault comis asupra aceluiaşi Mancini. Chiar dacă victoria a fost obţinută împotriva unei formaţii ce a jucat în inferioritate numerică din minutul 23, Roma a urcat până pe locul şase, la numai un punct de Livorno, ocupanta locului cinci. Evoluţia lui Chivu din meciul cu Udinese a fost apreciată de către toată presa din Italia, care i-a acordat fundaşului român note între 6.5 şi 7.5. "Fundaşul român a oferit o nouă prestaţie remarcabilă. A obţinut penaltiul prin care Mancini a deschis scorul şi a reuşit să transforme o lovitură de pedeapsă. Chivu a greşit însă la golul înscris de Udinese, fiind depăşit de Antonio Di Natale", a scris "Datasport".
Mutu, printre cei mai slabi jucători în partida cu Empoli
Mijlocaşul Adrian Mutu a fost considerat de presa italiană unul dintre cei mai slabi jucători în partida pe care Juventus Torino a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Empoli, în etapa a 21-a din Serie A. Cotidianul "Il Giornale" i-a acordat nota 5 internaţionalului român, cea mai mică, la fel ca şi francezilor Patrick Vieira şi David Trezeguet. "Mutu nu a avut nici o ocazie de poartă şi i-a lipsit claritatea", a scris "Il Giornale". Adrian Mutu a fost titular şi a fost înlocuit de antrenorul Fabio Capello, în minutul 61, cu uruguayanul Marcelo Zalayeta. Chiar dacă evoluţia sa nu a fost bună, Capello s-a ferit să-l critice pe atacantul român. "Mutu a jucat bine, dar l-am schimbat cu Zalayeta pentru că era mult mai periculos la loviturile de cap", a explicat Capello schimbarea atacantului român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite