"Chivu a fost manipulat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al lui AS Roma, Bruno Conti, spune că fotbalistul român nu-şi decide singur viitorul, fiind direcţionat spre Internazionale Milano de impresarii Victor şi Giovani Becali


Directorul tehnic al lui AS Roma, Bruno Conti, spune că fotbalistul român nu-şi decide singur viitorul, fiind direcţionat spre Internazionale Milano de impresarii Victor şi Giovani Becali

În cele aproape două luni de negocieri pentru transferul lui Chivu la una dintre marile echipe ale Europei, impresarii jucătorului au reuşit să enerveze o serie de personaje importante din fotbal. Ultimul care a ieşit la rampă cu acuze la adresa fraţilor Becali e oficialul roman Bruno Conti, care susţine că jucătorul e manipulat.

"Cristian Chivu este un adevărat profesionist şi un foarte bun jucător", a declarat Conti pentru un post de radio italian, adăugând şi câteva detalii despre plecarea românului de la AS Roma: "Este o poveste începută cu multă vreme în urmă, iar jucătorul a fost condiţionat de impresarii săi, de care este strâns legat. Nu a putut spune nu ofertei de la Inter Milano, şi astfel s-a aflat în dificultate. A făcut această alegere şi eu îi urez mult succes. Important este ca împotriva Romei să nu joace la nivelul la care a făcut-o în ultimii ani, când a fost la noi". Chivu îşi va întâlni fosta echipă pe 19 august, când Inter înfruntă pe AS Roma în Supercupa Italiei.

Comisioane prea mari?

Conti nu e singurul deranjat de influenţa pe care o au impresarii asupra jucătorului. În timpul negocierilor cu FC Barcelona, cotidianul italian "Il Messaggero" a notat că oficialii catalani au fost şocaţi de comisionul pe care îl cereau fraţii Becali. "Nu putem să plătim mai mult procuratorului decât jucătorului", ar fi zis spaniolii. Victor Becali a catalogat atunci informaţiile drept "nişte tâmpenii scrise de nişte idioţi".

Cine e Bruno Conti?

Bruno Conti este unul dintre cele mai importante personaje din conducerea clubului AS Roma. În vârstă de 52 de ani, acesta a jucat pentru clubul italian peste 300 de partide în perioada 1973-1990, câştigând un campionat în 1983 şi patru Cupe ale Italiei. În 2005, a fost o scurtă perioadă antrenor al Romei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite