Chivu, "lucrat" de Materazzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul internaţionalului român la Inter e în impas după ce fundaşul italian a ameninţat că pleacă dacă vine Cristi Fără exagerare, Cristian Chivu este unul dintre cei mai

Transferul internaţionalului român la Inter e în impas după ce fundaşul italian a ameninţat că pleacă dacă vine Cristi

Fără exagerare, Cristian Chivu este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti . Internaţionale Milano şi FC Barcelona se luptă "la baionetă" pentru a obţine semnătura fundaşului Romei. Spaniolii par favoriţi, după ce Marco Materazzi a ameninţat că pleacă de la "neraazzuri" dacă Chivu va fi achiziţionat.

Cotidianul catalan "Sport" a anunţat în ediţia sa de ieri că Barcelona pare a fi devenit favorită pentru achiziţionarea lui Chivu. Această răsturnare de situaţie ar avea la bază mai multe ipoteze. Una ar fi că italienii nu sunt decişi încă să facă transferul fiind implicaţi într-o anchetă derulată în Peninsulă, în urma căreia, la clubul interist, s-au depistat mai multe neregului din sezonul 2005-2006. Dacă acuzele se vor adeveri, atunci Inter ar putea fi retrogradată în Serie B. Al doilea motiv este dat de ameninţările serioase venite din partea fundaşului Marco Materazzi, care simte că-şi pierde postul de titular prin venirea românului. Materazzi a dat de înţeles chiar că va pleca de la echipă.

Roma l-a transferat pe Juan

Aflând de toate aceste probleme, catalanii de la Barca au contraatacat imediat. "FC Barcelona şi Materazzi au blocat transferul lui Chivu. Gruparea catalană, pentru că a obţinut un termen de două săptămâni pentru a-l convinge pe jucător, şi Materazzi, pentru că a ameninţat cu plecarea de la Inter dacă vine Chivu, în care vede un rival pentru postul său", notează "Sport". Mai mult, publicaţia catalană notează că Begiristain, secretarul tehnic al Barcelonei, a stat deja de vorbă cu Giovani Becali, considerat agentul jucătorului, dar şi cu omologul său de la Roma, Daniele Prade, şi cu impresarul Ernesto Bronzeti chiar la Roma. "A fost o întrevedere pozitivă şi, săptămâna viitoare, vom relua discuţiile. Barcelona este un club serios care şi-a manifestat interesul pentru Chivu, dar n-a formulat încă o ofertă concretă", a spus Prade pentru ziarul "Il Romanista". Spaniolii par dispuşi să ofere 12 milioane de euro pentru Cristi plus Giuly, Belletti sau Sylvinho, şi aproximativ patru milioane de euro, salariul jucătorului. Altfel, Roma l-a achiziţionat pe Juan de la Bayer Leverkusen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite