Chivu a fost lăudat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda înfrângerii suferite de Inter Milano, scor 0-2, în faţa lui Liverpool, pe "Anfield Road", prestaţia românului a fost remarcată. Inter Milano defilează în Italia, unde are un

În ciuda înfrângerii suferite de Inter Milano, scor 0-2, în faţa lui Liverpool, pe "Anfield Road", prestaţia românului a fost remarcată.

Inter Milano defilează în Italia, unde are un avans de nouă puncte în faţa celor de la AS Roma, dar în Liga Campionilor suferă. În optimile competiţiei, italienii s-au înclinat pe "Anfield Road" în faţa lui Liverpool şi păstrează şanse reduse de ajunge în faza următoare a competiţiei.

Chiar dacă nu a strălucit, Cristi Chivu a făcut un joc bun, iar cotidianul "Il Giornale" i-a acordat nota 6. "A primit repede un cartonaş galben pentru un fault stupid.

A început meciul timid, dar odată cu trecerea în centrul defensivei jocul său a devenit mai solid şi mai credibil", a scris "Il Giornale". În ciuda înfrângerii, antrenorul Mancini a ţinut să-şi felicite elevii pentru modul în care au jucat.


"S-au descurcat bine, având în vedere faptul că am jucat cu un om mai puţin. Trebuia să fim mai atenţi şi să fi evitat eliminarea, dar acum nu mai avem ce face. Sper ca măcar meciul tur să se joace 11 contra 11", a spus Mancini. Inter a mai revenit fantastic într-o confruntare cu Liverpool în anul 1965. Atunci, echipa antrenată de Herrera a pierdut prima manşă cu 3-1, dar şi-a luat revanşa în retur, când s-a impus cu 3-0.


De partea cealaltă, Rafa Benitez era în culmea fericirii, mai ales că în ultimul timp a tot fost ameninţat cu demiterea. "Trebuia să fim prundenţi în faţa unei echipe precum Inter, care
este foarte bine organizată. O să le fie extrem de greu să revină, dar pot să pună totuşi probleme mari pentru că au jucători foarte buni", a declarat Benitez. Partida retur va avea loc pe 5 martie.

>> A început meciul timid, dar cu trecerea în centrul defensivei, jocul său a devenit mai solid şi mai credibil
"Il Giornale"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite