Chivu a dansat pe rupte şi nu a fost jenat de umărul recent operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul reprezentativei României a fost one man show la nunta sa cu aleasa inimii, Adelina Elisei, şi a uitat de proaspăta intervenţie chirurgicală. Mireasa a ţinut şi ea ritmul şi a

Căpitanul reprezentativei României a fost one man show la nunta sa cu aleasa inimii, Adelina Elisei, şi a uitat de proaspăta intervenţie chirurgicală. Mireasa a ţinut şi ea ritmul şi a fost atentă ca toţi invitaţii să se simtă bine

Aproape 500 de invitaţi au petrecut din plin la nunta anului. Cristi şi Adelina şi-au unit destinele la Palatul Ştirbey.

Nunta căpitanului echipei naţionale cu Adelina Elisei nu a fost una care să se evidenţieze prin extravaganţă. Bineînţeles, vestimentaţia aleasă a domnilor şi rochiile de firmă ale doamnelor au atras atenţia.

În rest, totul aranjat cu bun gust într-o atmosferă relaxantă, dată şi de peisajul extraordinar din jurul Palatului Ştirbey.

Invitaţii au început să sosească devreme, cei mai întârziaţi ajungând în sală în jurul orei 21.00. La timp însă pentru a prinde focul de artificii.

După primul dans al mirilor, în care viitoarea mămică, Adelina, s-a lipit de soţul ei, atmosfera s-a încins odată cu intrarea în scenă a lui Călin Geambaşu, interpretul reuşind să ridice lumea de la mese.

Invitaţi cu chef de dans

Tocmai bine pentru invitaţi, care apucaseră să guste un pic din aperitiv, să prindă poftă de mâncare. Pentru că din meniu nu a lipsit nimic. De la preparate specifice româneşti până la fructe de mare.

Împărţiţi practic în două tabere, mulţi angajaţi ai trustului Intact (din partea Adelinei), respectiv crema fotbalului românesc, cei sosiţi la Ştirbey nu au ezitat să se adune pe ringul de dans. Retraşi la masa cu numărul unu, Adrian Ilie şi Marius Lăcătuş au admirat reprizele de dans ale patronului Stelei, George Becali, care s-a încins pe ritmurile muzicii, alături de vărul său Ioan Becali. Ceva mai rezervat a fost naşul Victor Becali.

Mirii au fost la înălţime. Cristi a uitat la un moment dat de umărul său recent operat. A venit pe ringul de dans de câte ori a avut ocazia şi a ţinut ritmul cu dansatorii profesionişti. Printre cei ce s-au grăbit să plece de la petrecere au fost George Becali şi Gheorghe Popescu, care s-au făcut nevăzuţi la un ceas după miezul nopţii. Restul au petrecut până spre dimineaţă.

Piţurcă, reţinut şi la nuntă

Selecţionerul Victor Piţurcă şi-a păstrat reputaţia de individ retras, chiar şi la nunta căpitanului său de la naţională. Piţi s-a întreţinut la masă cu vechiul său amic, Viorel Păunescu, şi rareori s-a ridicat. Când a făcut-o, selecţionerul a ieşit din sală, pentru a petrece puţin timp la terasă.

Aici nu a fost însă singur, contingentul oltean format din Eugen Trică şi Gabi Boldici ţinându-i companie. Altfel, invitaţii au stat şi ei grupaţi după simpatii. Gheorghe Hagi împreună cu Gică Popescu, iar Adrian Ilie lângă Marius Lăcătuş. Inter Milano şi-a trimis un reprezentant care să îl felicite pe Cristi Chivu.

Responsabilităţile cresc, mai ales că mai aşteptăm un membru în familie
Cristi Chivu

Sunt fericită. Este o zi extraordinară pentru mine.
Adelina Elisei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite