Chivu: "Mutu este tentat de AS Roma"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul a declarat că golgheterul Fiorentinei i-a cerut informaţii despre echipa lui Totti Nemulţimit că nou-venitul Gilardino câştigă mai mult decât el, Adrian Mutu pare tentat de un

Fundaşul a declarat că golgheterul Fiorentinei i-a cerut informaţii despre echipa lui Totti

Nemulţimit că nou-venitul Gilardino câştigă mai mult decât el, Adrian Mutu pare tentat de un transfer la AS Roma.

Aflat în vacanţă în Grecia, Cristian Chivu a declarat pentru cotidianul "Il Messaggero" că Adrian Mutu este interesat de un transfer la vicecampioana Italiei, AS Roma.

"Mutu este tentat de un transfer la Roma. Mi-a cerut informaţii, dar ştia deja multe lucruri. Ar fi o achiziţie extraordinară pentru o echipă deja puternică şi competitivă", a spus Chivu.

Oficialii Romei aşteaptă întâlnirea dintre Mutu şi conducătorii clubului Fiorentina, iar în cazul în care cele două părţi nu vor ajunge la niciun acord ar putea face o ofertă de 18 milioane de euro.

Din câte se pare, atacantul român este nemulţumit că noul salariu oferit de club, 2.000.000 de euro pe sezon, este inferior celui oferit lui Gilardino. Conform presei italiene, fostul atacant al lui AC Milan are un salariu de 1,65 milioane de euro, la care se adaugă însă bonsuri consistente, astfel că leafa acestuia ar putea ajunge fără probleme la valoarea de 2,5 milioane de euro.

Contract "galactic" la Roma

Dacă s-ar transfera la Roma, Mutu ar primi un contract pe patru ani şi ar câştiga aproximativ 3,5 milioane de euro pe sezon.

Transferul pare plauzibil dacă ne gândim că Roma tocmai l-a vândut pe Mancini la Inter Milano, astfel că Mutu şi-ar găsi loc în primul "11" al lui Spalletti.

"Mutu este un jucător care poate face diferenţa într-un meci. La ora actuală, el este peste mulţi dintre jucătorii care activează în Serie A. În plus, cred că s-ar simţi foarte bine la Roma", a spus şi căpitanul romanilor, Francesco Totti.

La ora actuală, Adrian Mutu este peste mulţi dintre jucătorii care activează în Serie A
Francesco Totti, AS Roma

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite