Chivu: "Fred mi-a cerut scuze prin colegul Mancini"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în recuperare după operaţia suferită la nas, căpitanul naţionalei îşi petrece ore întregi dialogând cu fanii pe site-ul său personal, www.cristianchivu.ro Brazilianul lui

Aflat în recuperare după operaţia suferită la nas, căpitanul naţionalei îşi petrece ore întregi dialogând cu fanii pe site-ul său personal, www.cristianchivu.ro

Brazilianul lui Lyon, Fred, şi-a cerut scuze pentru cotul aplicat în faţă lui Chivu, accidentare care va duce, cel mai probabil, la absenţa românului la meciul cu Olanda. "S-a scuzat prin colegul meu, Mancini. E important că el conştientizează greşeala pe care a făcut-o", a declarat căpitanul naţionalei pe blog-ul său.

Cu şanse minime de a fi pe teren împotriva batavilor, jucătorul Romei dedică tot mai mult timp dialogului cu fanii săi, prin intermediul site-ului www.cristianchivu.ro. În timpul discuţiilor, Chivu a mai mărturisit că îi place să urmărească emisiunile televiziunilor din România, dar că nu citeşte presa şi că nu se uită la ştirile sportive. "Înainte să plec la antrenamente, mă uit la <> , emisiune prezentată de doi băieţi din Reşiţa. Vă spun un secret. Nu citesc ziare şi nu mă uit la ştirile sportive. Dacă la ştirile sportive se cântă şi se inventează ştiri, fac bine că nu mă uit", a spus Chivu, care speră ca accidentarea sa să nu creeze vâlvă: "Nu vreau să fac din nasul meu un eveniment naţional. E un simplu nas care a fost rupt şi care acum e mai bine".

Van Basten a anunţat lotul

Selecţionerul olandez s-a hotărât în privinţa componenţei finale a lotului cu care va aborda meciul cu România. Van Basten i-a selecţionat pe Van der Sar (Manchester United), Stekelenburg (Ajax), Timmer (Feyenoord) - portari; Boulahrouz (Chelsea), Bouma (Aston Villa), Van Bronckhorst (FC Barcelona), De Cler, Jaliens (AZ Alkmaar), Emanuelson, Heitinga (ambii Ajax), Mathijsen (Hamburg) - fundaşi; Afellay (PSV Eindhoven), De Jong, Van der Vaart (ambii Hamburg), Landzaat (Wigan), Seedorf (AC Milan), Sneijder (Ajax), De Zeeuw (AZ Alkmaar) - mijlocaşi; Babel, Huntelaar (ambii Ajax), Kovermans (AZ Alkmaar), Kuyt (Liverpool) şi Robben (Chelsea) - atacanţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite