Chivorchian, angajat din nou la "duşmanul" Pinalti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

nemţene.Galben-negrii vor începe sezonul viitor şi cu un nou antrenor, Marin Barbu urmând a fi înlăturat la finalul returului.În cărţi se află tehnicianul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care

nemţene.
Galben-negrii vor începe sezonul viitor şi cu un nou antrenor, Marin Barbu urmând a fi înlăturat la finalul returului.
În cărţi se află tehnicianul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care pare a avea cele mai mari şanse, dar surpriza poate veni dinspre Dan Petrescu, fostul antrenor al Sportului putând ajunge sub Pietricica, Pinalti dorindu-şi un antrenor tânăr, la fel cum mentorul său, Jean Pădureanu, a făcut cu Gloria, unde l-a pus pe banca tehnică pe Ioan Ovidiu Sabău.
Hizo, la a doua farsă
Suporterii nemţenilor i-au jucat o farsă lui Viorel Hizo, inspirân-du-se din gluma lui Daniel Buzdugan făcută la adresa aceluiaşi antrenor. Cum au auzit că tehnicianul a fost demis de la Pandurii Târgu Jiu, aceştia l-au sunat şi i-au spus că echipa are nevoie de el ca să facă faţă în "A". Răspunsul a venit scurt: "ţipaţi voi la ştefan să mă sune, că eu vin", a spus tehnicianul, care a fost luat mai apoi la înjurături de fani.

Acuzat că avea contracte în alb
Cearta dintre Gheorghe Chivorchian şi Gheorghe ştefan este mai veche, cei doi fiind la conducerea Ceahlăului când echipa a promovat în Divizia A pentru prima dată, acum mai bine de zece ani. Acuzat că îl fură pe Pinalti, Chivorchian a trebuit să se mute la Bacău, după ce biroul său a fost spart, acolo găsindu-se mai multe contracte în alb ale unor jucători care urmau să sosească de la Sportul în curtea galben-negrilor.

Cupa "ştefan cel Mare", sub Pietricica
În perioada 14-20 iulie, clubul nemţean va organiza un turneu amical, la care vor participa Ceahlăul, Cetate Suceava, Rapid, Steaua şi Dinamo. Dacă una dintre echipele bucureştene va refuza invitaţia, înlocuitoarea va fi Farul Constanţa. Din străinătate sunt aşteptate echipa Ancona, din seria a treia italiană, care a confirmat deja participarea, şi Borussia Dortmund, în cazul unui refuz urmând a fi contactată o altă echipă din Bundesliga. Altfel, patronul galben-negrilor a promis jucătorilor prime de calificare în Divizia A de 5.000 de euro, Ceahlăul fiind virtual promovată în prima ligă. Legat de aducerea lui Chivorchian la conducerea Ceahlăului, Pinalti a spus că nu poate confirma nimic, decizia urmând a fi luată după întrunirea Consiliului de Administraţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite