Chirac nu vine la meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Franţei, Jacques Chirac, nu va fi prezent în această seară în tribunele stadionului Ghencea, pentru a viziona meciul Steaua Olympique Lyon. "Sosirile preşedintelui Chirac şi

Preşedintele Franţei, Jacques Chirac, nu va fi prezent în această seară în tribunele stadionului Ghencea, pentru a viziona meciul Steaua Olympique Lyon. "Sosirile preşedintelui Chirac şi prinţului Albert al II-lea de Monaco sunt programate pentru miercuri după-amiază, iar eu nu am nicio informaţie că ar veni mai devreme pentru a fi prezenţi la meci", a anunţat, ieri, secretarul de stat pentru francofonie, Cristian Preda. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a ratat astfel şansa de a se întâlni cu şeful statului francez, deşi a recunoscut că cea mai mare satisfacţie a sa ar fi fost să învingă echipa din Lyon în faţa acestuia.
În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Traian Băsescu, Becali crede că acesta nu va lipsi de la meci. Întrebat dacă la întâlnirea cu Real Madrid şi-ar dori să vină şi regele Juan Carlos al Spaniei, latifundiarul din Pipera a declarat: "Dacă va fi aşa, bineînţeles că voi sta lângă el".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite