Chiacu a marcat la centenarul Wislei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, la o zi după demiterea lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia a învins deţinătoarea Supercupei Europei şi a Cupei UEFA, FC Sevilla, scor 1-0, într-o partidă amicală disputată cu ocazia

Marţi, la o zi după demiterea lui Dan Petrescu, Wisla Cracovia a învins deţinătoarea Supercupei Europei şi a Cupei UEFA, FC Sevilla, scor 1-0, într-o partidă amicală disputată cu ocazia împlinirii a o sută de ani de la înfiinţarea clubului polonez. Deşi în ultimele meciuri cu Dan Petrescu pe bancă cei trei jucători români de la Wisla apăreau rar în primul unsprezece, noul antrenor, sârbul Dragomir Okuka, a început meciul cu Dolha şi Norbert Varga din primele minute, introducându-l la pauză şi pe internaţionalul de tineret Hristu Chiacu. Acesta a marcat singurul gol al meciului, în minutul 58, fiind caracterizat de cotidianul spaniol "AS" drept "El Dandy" şi cel mai bun jucător al Wislei. "A marcat golul decisiv al meciului cu un şut perfect, fiind foarte periculos pe toată durata partidei", scriu spaniolii. După meci, atacantul român nu a vrut să comenteze demiterea lui Dan Petrescu. "În acest moment nu vreau să vorbesc nici despre noul antrenor, nici despre îndepărtarea lui Petrescu de pe bancă, sunt doar foarte mândru că am putut înscrie în această seară un gol atât de important, la centenarul Wislei", a declarat Chiacu pentru publicaţia poloneză "Gazeta Wyborcza".
În vârstă de 20 de ani, Hristu Chiacu a fost transferat în această vară de Wisla gratuit de la FC Naţional. Fotbalistul a fost dorit atunci şi de Dinamo, fiind nepotul lui Giovanni Becali, unul dintre acţionarii câinilor în acea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite