Cheia e la Aliuţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza numeroaselor accidentări, Victor Piţurcă va folosi în meciul cu Insulele Feroe o echipă cu multe noutăţi, printre care jucătorul Vasluiului Naţionala României se află

Din cauza numeroaselor accidentări, Victor Piţurcă va folosi în meciul cu Insulele Feroe o echipă cu multe noutăţi, printre care jucătorul Vasluiului

Naţionala României se află într-o situaţie ingrată. După ce a fost umilită de Lituania, mâine va alinia cu Insulele Feroe o echipă de rezerve.

Din start nu au putut fi utilizaţi Mutu, Chivu, Ovidiu Petre şi Raţ. Cu puţin înainte de meciul de la Cluj s-a accidentat Nicoliţă. Ei bine, pentru întâlnirea de mâine, din Insulele Feroe, nu se va putea conta pe Marica, Daniel Niculae şi, aproape sigur, pe Tamaş.

Primii doi nici nu au făcut deplasarea, iar ultimul speră să fie recuperat, deşi şansele sunt mici. În aceste condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă se vede obligat să facă schimbări importante în "11"-le de bază.

Intră Florin Costea şi Costin Lazăr

Astfel, Rădoi va fi folosit pe post de fundaş central, alături de Goian, iar locul lui Mirel ca mijlocaş de închidere îi va reveni lui Paul Codrea. Ca mijlocaş ofensiv ar putea fi introdus Marian Aliuţă, mai ales că Nicolae Dică a evoluat extrem de slab cu Lituania.

În avanposturi va fi titularizat Marius Niculae, el fiind de altfel singura soluţie pentru postul de atacant de careu. Nu este exclusă nici utilizarea rapidistului Costin Lazăr în linia mediană, dar şi cea a lui Florin Costea. "Dacă ne bat şi ăştia din Insulele Feroe, atunci e clar, trebuie să ne dăm demisiile cu toţii şi să ne căutăm altă meserie", a spus Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, la Radio InfoPro.

"Dacă nu câştigăm în Feroe, suntem scoşi din calcul şi va începe un nou ciclu la naţională", a precizat Mircea Sandu, preşedintele FRF, la GSP TV, dând de înţeles că Piţurcă va fi dat afară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite