Ceartă pe banii din transferul lui Pancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut şapte ani de când clubul Poli Iaşi încearcă să determine Rapidul să plătească 220.000 de dolari, bani ce ar reprezenta 25% din suma de transfer a lui Daniel Pancu din Grant la o

Au trecut şapte ani de când clubul Poli Iaşi încearcă să determine Rapidul să plătească 220.000 de dolari, bani ce ar reprezenta 25% din suma de transfer a lui Daniel Pancu din Grant la o echipă din străinătate.
Odată cu trecerea lui Pancu de la Rapid la echipa italiană Cesena, în 1999, pentru 1,2 milioane de dolari, moldovenii nu au primit decât 80.000 de dolari. Aflat pe masa Comisiei de Recurs Federală, cazul a fost retrimis la Comisia pentru Statutul Jucătorului, o instanţă inferioară, chiar dacă ieşenii au deja o hotărâre definitivă şi irevocabilă. "Nu se rezolvă nimic. Ne plimbă de la o comisie la alta pentru că aşa vrea Rapidul", a spus preşedintele moldovean, Sorin Boca. Anul trecut, Poli Iaşi a obţinut o hotărâre irevocabilă şi definitivă, prin care actul semnat de fostul preşedinte Vasile Drutcă, conform căruia ieşenii renunţau la cei 220.000 de dolari din suma de transfer a lui Daniel Pancu, este nul. Conform acestei hotărâri, clubul din Dealul Copoului trebuie să primească aceşti bani, plus dobânda aferentă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite