Ceahlăul, scoasă din Liga I de un autogol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii lui Gheorghe Ştefan au pierdut pe mâna lor rămânerea în Liga I. În condiţiile în care Gloria Buzău nu putea emite pretenţii în Ghencea, Ceahlăul trebuia să obţină un

Oamenii lui Gheorghe Ştefan au pierdut pe mâna lor rămânerea în Liga I. În condiţiile în care Gloria Buzău nu putea emite pretenţii în Ghencea, Ceahlăul trebuia să obţină un rezultat de egalitate în jocul cu Universitatea Craiova. Iar după cum a început partida de pe stadionul Extensiv, se credea că pietrenii vor putea obţine mai mult decât un punct.

Era minutul 14, iar Ruşmir a reuşit să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Dar speranţele oaspeţilor au fost năruite de către Dina, care a marcat de două ori până la finalul primei reprize. În partea a doua, jucătorii lui Hizo au împins jocul către poarta lui Bornescu, iar egalarea a venit firesc, autor fiind acelaşi Ruşmir.

În Ghencea, Buzăul era călcată în picioare de sora mai mare, astfel că nemţenilor nu le mai rămânea decât să tragă de timp. Şi au reuşit să facă acest lucru până în minutul 84. Wobay a primit o pasă excelentă în careu, Mulţescu a ajuns înaintea lui la balon, dar a degajat în coechipierul Pecha. Mingea s-a dus în poartă, iar Ceahlăul a luat drumul celei de-a doua ligi. Alături de nemţeni, în eşalonul secund vor mai ajunge Universitatea Cluj, UTA şi Dacia Mioveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite