Ceahlăul reclamă arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Ştefan şi Viorel Hizo cred că rezultatul partidei a fost decis de cavalerii fluierului Roş-albii s-au impus la pas în faţa Ceahlăului, la capătul unei partide în care gazdele

Gheorghe Ştefan şi Viorel Hizo cred că rezultatul partidei a fost decis de cavalerii fluierului

Roş-albii s-au impus la pas în faţa Ceahlăului, la capătul unei partide în care gazdele au acuzat vehement arbitrajul lui Ovidiu Haţegan. Dincolo de unele erori ale brigăzii, Dinamo a controlat partida de la un capăt la altul şi s-a impus lejer.

"Am jucat total diferit faţă de cum ne-am pregătit toată săptămâna. Fundaşii centrali au avut o prestaţie inexplicabilă. E al treilea meci în care schimb fundaşul central din motiv de accidentare sau de randament. N-am avut agresivitate, responsabilitate, determinare în anumite faze, dar am avut şi ocazii în care puteam marca", a remarcat Hizo.

Tehnicianul formaţiei din Piatra Neamţ crede că unul dintre motivele eşecului de vineri seara este şi prestaţia brigăzii de arbitri. "Nu vreau să comentez cum s-a primit golul doi şi multe alte faze. A fost ofsaid de trei metri la golul doi. Dacă nu e aşa, mă las de meserie", a afirmat Hizo. "N-a fost de trei metri, dar a fost ofsaid", l-a completat fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

"Vreau să felicit echipa Dinamo pentru modul cum a fost arbitrată. Degeaba încercăm să facem curăţenie, pentru că există aceşti arbitri care sunt răul fotbalului românesc. Am investit mult în fotbal, bani şi timp din viaţa mea privată, dar vreau să vă spun că nu merită", a declarat, ieri, Gheorghe Ştefan.

"Haţegan s-a răzbunat"

Oficialul a fost de părere că arbitrajul din meciul cu Dinamo, pe care el în consideră inechitabil, reprezintă o răzbunare a centralului Haţegan la adresa clubului său. "Nu cred că există o conspiraţie împotriva noastră. Cred însă că acest arbitru, Ovidiu Haţegan, s-a răzbunat după meciul din sezonul trecut cu FC Vaslui, când nu ne-a acordat două penalty-uri. L-am supărat pentru că am făcut un memoriu atunci", a declarat Ştefan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite