Ceahlăul aşteaptă vizita campioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a fost condus, pe teren propriu, de UTA, Ceahlăul a revenit şi a reuşit, cu şase minute înainte de finalul partidei, să îşi adjudece toate cele trei puncte."Am remarcat la

Chiar dacă a fost condus, pe teren propriu, de UTA, Ceahlăul a revenit şi a reuşit, cu şase minute înainte de finalul partidei, să îşi adjudece toate cele trei puncte.
"Am remarcat la băieţii mei voinţa şi dăruirea necesară pentru performanţă. Am întâlnit o echipă cu acelaşi obiectiv ca al nostru, evitarea retrogradării, şi ne-au interesat doar cele trei puncte", şi-a lăudat "elevii" tehnicianul Ion Moldovan. "Trebuie să încercăm să rămânem cât mai aproape de zero la adevăr, ţinând cont că vom întâlni Steaua şi Rapid pe teren propriu", a adăugat antrenorul gazdelor. "Am avut emoţii, dar Ceahlăul a jucat mai bine, a avut mai multe ocazii. Este o victorie meritată şi muncită. Sperăm să terminăm turul pe un loc onorabil", a precizat boss-ul Gheorghe ştefan. "Principalul" oaspeţilor, Marius Lăcătuş, era foarte afectat de înfrângere, ţinând cont că UTA a condus pe tabela de marcaj. "Atât timp cât avem în lot jucători de Liga a II-a şi a III-a, fără experienţă, este greu de obţinut un rezultat bun. Este nevoie de răbdare. Dacă mai marcăm după ce am deschis scorul, victoria nu ne mai poate scăpa. Gazdele au avut un plus de dorinţă, însă la capitolul ocazii de gol a fost cel puţin egalitate", a spus antrenorul oaspeţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite