Ce rezultat crezi că va obţine naţionala României diseară în Luxemburg?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a vorbit mult despre diferenţele dintre Răzvan Lucescu şi Victor Piţurcă. Ele există, sunt multe, iar în unele privinţe sunt chiar foarte mari. Au însă şi cel puţin un lucru în comun, şi anume tactica de a hiperboliza adversarul.

Şi asta s-a întâmplat toată această săptămână premergătoare meciului cu Luxemburg. Am aflat de la selecţioner şi jucătorii naţionalei că Luxemburg nu e o echipă mică, că stă mai bine din punct de vedere fizic ca noi, că va fi o “nucă tare”, şi că meciul contra lor trebuie sa ne îngrijoreze.
 
Sigur, nu poate fi vorba decât de o tactică de a preveni valurile de nemulţumire ce ar putea veni după un joc modest si o victorie chinuită, foarte probabile. În acelaşi timp, înţelegem, este o modalitate de a păstra concentrarea în rândul jucătorilor, de a-i determina să nu piardă din vedere meciul cu Luxemburg. Foarte bine. Dar să le-o spună numai lor, jucătorilor, atunci. Noi, în ignoranţa noastră, ştim că Luxemburg este o echipă formată din jucători care practică fotbalul în timpul liber. Nu se antreneaza zilnic şi mai ales nu câştigă sute de mii de euro pe an.

Intră aici şi spune şi tu ce rezultat crezi că va obţine naţionala României diseară în Luxemburg

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite