Cazul Buga agită spiritele la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Mugurel Buga este unul dintre jucătorii cu cel mai mic salariu de la Rapid, 60.000 de euro pe an, în ciuda faptului că, în sezonul trecut, a marcat nu mai puţin de opt goluri în Cupa

Atacantul Mugurel Buga este unul dintre jucătorii cu cel mai mic salariu de la Rapid, 60.000 de euro pe an, în ciuda faptului că, în sezonul trecut, a marcat nu mai puţin de opt goluri în Cupa UEFA. Atunci, fotbalistului i-a fost promis un salariu de 100.000 de euro anual, dar George Copos nu s-a mai ţinut de cuvânt.
"Buga trebuie să facă performanţă la Rapid, după care să ridice pretenţii în ceea ce priveşte mărirea de salariu. Nu a făcut cine ştie ce pentru echipa noastră, aşa că nu are de ce să fie îndreptăţit", spunea Copos înaintea meciului de la Galaţi. În apărarea jucătorului au sărit atât antrenorul Răzvan Lucescu, cât şi acţionarul Jean Valvis. "Doar nişte oameni care nu se pricep la fotbal îl pot critica pe Buga. Să nu uităm că el a contribuit, anul trecut, la cel mai bun sezon din istoria Rapidului. E şi el om şi nu poate da acelaşi randament tot timpul", a afirmat Lucescu Jr la o emisiune televizată. Mai mult, Jean Valvis a spus că va interveni personal pentru ca situaţia atacantului să fie rezolvată. "Mugurel Buga trebuie lăsat în pace să joace fotbal. Trebuie să evolueze cât mai bine în teren şi să nu fie deloc influenţat de astfel de neînţelegeri. Eu, personal, am să intervin pentru ca Mugurel Buga să aibă liniştea de care are nevoie", a subliniat Jean Valvis. În clasamentul celor mai buni marcatori pe plan internaţional în 2006, întocmit de către Federaţia pentru Istoria şi Statistica Fotbalului, Buga se află pe locul 19, fiind cel mai bine clasat român. În altă ordine de idei, fotbaliştii de la Rapid sunt de părere că principalul lor obiectiv, în acest sezon, va fi Cupa României. "Cupa României este cea mai plauzibilă. În campionat este destul de greu, chiar dacă Dinamo a pierdut un meci. Nu ne interesează se ne luăm revanşa în faţa celor de la Craiova, ci doar să ne calificăm. Craiova a avut numai victorii în ultimul timp, dar şi noi suntem într-o creştere de formă. Mergem să ne calificăm, altceva nu contează", a spus atacantul Ionuţ Mazilu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite