Caterinca maxima la realegerea lui Mitica Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar si putinii dusmani cu care s-a razboit boss-ul primului esalon de-a lungul acestui an au votat tot cu Corleone. Rapid, Dinamo si Steaua au ales unicul candidat. Singura abtinere a fost cea a

Chiar si putinii dusmani cu care s-a razboit boss-ul primului esalon de-a lungul acestui an au votat tot cu Corleone. Rapid, Dinamo si Steaua au ales unicul candidat. Singura abtinere a fost cea a Sportului Studentesc. Explicatia nu a venit din partea lui Vasile Siman, ci din partea presedintelui echipei FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian. "A fost si o abtinere, numai sa dea bine in ochii presei", a spus moldoveanul. "Oracolul din Balcesti" si-a ales aceeasi echipa cu care a lucrat si pana acum. "M-au votat pentru ca m-am certat cu toti si i-am suparat pe toti. Daca ma certam doar cu opt imi luam o masina in bot", a declarat zambind Dragomir, continuand: "A concurat Dumitru cu Mitica si dintr-un singur candidat am iesit eu". Dupa ce a mentionat ca si peste patru ani tot el va fi pe scaunul de la LPF, seful Ligii s-a apucat sa ofere urari celor doi contracandidati de la FRF: "Lui Mircea Sandu ii urez sa ramana vesnic ceea ce este, iar lui Gica Popescu sa fie optimist". Boss-ul de la LPF si-a prezentat si programul, in care umorul era din nou prezent. In cele sapte pagini erau expuse in linii generale mai multe obiective, printre care au aparut si idei despre datorii, sponsorizare sau huliganism. "Noi am avut permanenta grija, cum se spune, am suflat si in iaurt, pentru a nu afecta in nici un fel interesele noastre", "...o solutie care ar rezolva prestigiul Romaniei in fata opiniei publice mondiale", sau "Am tolerat la nesfarsit o mana de golani, care mai si cer bani pentru deplasari ori alte alea", sunt numai cateva din punctele care au luat ochii presedintilor de cluburi.
Din nou se injura la nivel inalt
Boss-ul CFR-ului, Iuliu Muresan, a iesit de la sedinta afectat de o discutie avuta cu Victor Becali. "Patronul meu, Arpad Paszkany, a fost amenintat de Becali. S-a folosit un limbaj suburban. Becali a zis, printre altele, ca ii da o flegma in ochi sefului meu, ca ii sparge nasul, l-a facut ungur imputit. Acesti oameni ar trebui indepartati din fotbal. Ma mir cum poate sta de placere un om ca Nicolae Badea alaturi de Ioan Becali. Mi-e rusine ca am participat la aceasta sedinta cu acesti indivizi". Agentul Victor Becali a reactionat virulent: "Este un om de nimic, minte. Pe cat este de mare pe atat este de lingau. Paszkany sa vorbeasca despre mine cand invata bine romaneste. Ce sa-mi faca? Sa puna o bomba, ca poate este agent dublu".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite