Cârţu a triumfat în Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Poli Timişoara, Sorin Cârţu, a revenit pe stadionul fostei sale echipe, pe care a învins-o cu scorul de 2-0, bănăţenii îngroşând plutonul echipelor care după două etape au

Antrenorul lui Poli Timişoara, Sorin Cârţu, a revenit pe stadionul fostei sale echipe, pe care a învins-o cu scorul de 2-0, bănăţenii îngroşând plutonul echipelor care după două etape au patru puncte.
După un an în care au jucat în exil, la Mioveni, piteştenii au revenit pe propria arenă, modernizată după investiţii de aproape 700.000 de lei, dar au trebuit să încline steagul în faţa tehnicianului care i-a pregătit până cu câteva etape înainte de finalul campionatului trecut. Argeşenii nu au rezistat decât până în minutul 67, când Izvoranu, copilul de suflet al lui Cârţu, a deschis scorul, după care oaspeţii şi-au dublat avantajul, la o fază construită de fostul stelist Cristea şi finalizată de ex-dinamovistul Grigorie. "Sunt bucuros că am învins, dar n-am nicio răzbunare cu nimeni, cu atât mai puţin cu domnul Penescu. Jucătorii mei au revenit după pauză mai motivaţi, pentru că i-am ameninţat cu amenda", a declarat Sorin Cârţu. "Îmi pare rău că îmi văd jucătorii în vestiar demoralizaţi şi cu capul plecat", a precizat antrenorul gazdelor, Giuseppe Giannini, a cărui familie s-a aflat în tribună.

Mansour, amendat cu 1.000 de euro
Văzând că senegalezul Gueye Mansour nu mişcă nimic pe teren, Cârţu l-a schimbat cu un minut înainte de finalul primei reprize cu Andrei Cristea. În drum spre vestiare, atacantul de culoare a şutat nervos într-o minge de rezervă şi apoi şi-a înjurat antrenorul. Chiar dacă Sorinaccio a vrut doar să-l amendeze pe jucător, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a spus că Mansour va fi suspendat pe termen nelimitat. După o zi însă, oficialul i-a aplicat senegalezului doar o amendă de 1.000 de euro.

FC Argeş - Poli Timişoara 0-2 (0-0)
Au marcat: S. Izvoreanu (67), Grigorie (78)
FC Argeş: Vintilă - Chiţa, Daouda, Giannopoulos, D. Rednic - Cruceru (I. Badea 67), Prepeliţă (Doman 86), Crivac (A. Chiriţă 79) - Năstăsie, Bilaşco - C. Tănasă. Antrenor: Giuseppe Giannini.
Poli Timişoara: M. Popa - Olah, McKain, Mehmedovici, Emeghara (Naidin 67) - Izvoreanu, Alexa, Bălace - Caramarin (G. Bucur 71), Grigorie - Mansour (A. Cristea 44). Antrenor: Sorin Cârţu.
Arbitri: Al. Tudor - N. Marodin, C. Fecioru.
Stadion: "Nicolae Dobrin"; Spectatori: 2.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite