Cârţu, demisie plină de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Dacia Mioveni a afirmat că nu mai suportă mediocritatea propriilor jucători Victoria cu 2-1 a lui Dinamo pe terenul Daciei Mioveni a umplut paharul nemulţumirii

Antrenorul formaţiei Dacia Mioveni a afirmat că nu mai suportă mediocritatea propriilor jucători

Victoria cu 2-1 a lui Dinamo pe terenul Daciei Mioveni a umplut paharul nemulţumirii antrenorului gazdelor, Sorin Cârţu, care a criticat atitudinea echipei pe teren.

Disperat de apatia fotbaliştilor săi, tehnicianul s-a dat cu capul de plexiglasul băncii de rezerve, apoi a anunţat că va pleca şi nu se va mai întoarce la echipa argeşeană. "Nu pot să accept această stare de mediocritate.

Dacă jucătorii nu îşi pot depăşi complexele de inferioritate în faţa unor adversari care nu sunt cu nimic superiori, atunci eu mă dau la o parte şi las pe altcineva să facă acest lucru", a declarat Cârţu, care a criticat felul în care gândesc jucătorii săi: "Nu e nicio problemă dacă retrogradăm, vom reuşi noi să ne găsim o altă echipă la care să evoluăm".

Văcăroiu a simţit miros de blat

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, prezent la meci, a afirmat că unii dintre jucătorii gazdă nu şi-au apărat corect şansele: "Mi se pare că la meciul ăsta trei, patru jucători de la Dacia au fost <> . Ceva nu mi-a mirosit bine", ar fi spus politicianul, sâmbată seară. Duminică însă, Văcăroiu a negat că ar fi folosit cuvântul "blat", el referindu-se la unii fotbalişti care nu au jucat la adevărata lor valoare.

Nu mai pot tolera această situaţie. Unii jucători se gândesc deja să plece la alte echipe. Nu mai continui la Dacia.
Sorin Cârţu,
antrenor Dacia Mioveni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite