Cârstea , Niculescu şi Hănescu s-au calificat în turul doi la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dublul feminin format din Sorana Cârstea şi Monica Niculescu s-a calificat în turul secund al turneului feminin de tenis de la Wimbledon, acolo unde va întâlni perechea Kveta Peschke (Cehia)

Dublul feminin format din Sorana Cârstea şi Monica Niculescu s-a calificat în turul secund al turneului feminin de tenis de la Wimbledon, acolo unde va întâlni perechea Kveta Peschke (Cehia) - Renae Stubbs (Australia), favoritele numărul trei ale competiţiei.

Româncele au profitat de abandonul jucătoarelor Dominika Cibulkova (Slovacia) şi Alisa Kleibanova (Rusia), pe care le-au condus după primul set, cu scorul de 6-1. Partida a fost, până în acel moment, la discreţia fetelor noastre, care nu au făcut decât trei greşeli neforţate, faţă de cele şapte comise de adversare.

Perechea James Cerretani (SUA) - Victor Hănescu (România) şi-a asigurat un loc în turul doi după ce au învins dublul Bruno Soares (Brazilia) - Duşan Vemici (Serbia) în patru seturi: 6-3, 3-6, 7-5, 7-6.

Edina Gallovits a făcut pereche cu Olga Govortsova (Belarus), însă românca nu a putut să treacă mai departe, la dublu. Gallovits şi Govortsova au cedat în faţa cuplului american Christina Anne Fusano - Angela Haynes, cu scorul de 6-7, 2-6. Pentru participarea în această fază a întrecerii, ambele jucătoare au fost recompensate cu câte un cec în valoare de 6.646 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite