Carlos ar putea fi titular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

patronul Gigi Becali nu este de acord cu această schimbare, declarând în urmă cu două săptămâni că "mergem să ne distrăm la Lyon, dar nici chiar aşa". În cele din urmă, acesta a părut

patronul Gigi Becali nu este de acord cu această schimbare, declarând în urmă cu două săptămâni că "mergem să ne distrăm la Lyon, dar nici chiar aşa". În cele din urmă, acesta a părut convins de stafful tehnic, mai ales că portughezul ar putea face o partidă bună şi ar putea fi vândut pe o sumă mai mare decât la cea care este cotată în prezent.
Dacă în deplasările la Kiev şi Madrid, steliştii au purtat costumele de prezentare, ieri, roş-albaştrii au plecat îmbrăcaţi în treninguri. Jucătorii au acceptat să acorde autografe şi să se fotografieze cu fanii de ocazie din aeroport, cei mai solicitaţi fiind căpitanul Mirel Rădoi şi Nicolae Dică.
Meme Stoica: "Locul lui Iancu este la puşcărie"
Jucătorii stelişti nu au stat de vorbă cu presa la plecarea spre Lyon. În schimb, managerul general Mihai Stoica nu a pierdut ocazia să continue războiul cu patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu. "O precizare pentru băiatul de la Timişoara. Când am spus că locul unora e la puşcărie, la el m-am referit, la Iancu Marian. El încearcă să strice relaţia mea cu patronul. Să fie clar, că a zis că n-am curaj să spun: în opinia mea, locul lui Iancu Marian e la puşcărie", a spus Stoica.
Replica bossului bănăţean nu s-a lăsat aşteptată: "Când a spus că cei care au jefuit statul român ar trebui să fie la puşcărie a lovit chiar în patronul său, George Becali, care, cum bine se ştie, este anchetat de organele statului. Nu am nimic cu George Becali, dar Mimi (n.r. Mihai Stoica) îl loveşte chiar pe el", a precizat patronul lui Poli, care a anunţat aseară că l-a dat în judecată pe oficialul stelist.
Stoica nu l-a uitat nici pe directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, care a spus despre oficialul din Ghencea că a fost mare dinamovist: "O glumă proastă. Dacă atât ştie Borcea, să facă glume proaste...".

Presa franceză: "OL vrea să facă spectacol"
Ziarele din Lyon au publicat articole prin care notează că meciul campioanei din Hexagon contra Stelei va fi un galop de sănătate. "Totul pentru plăcere", a titrat cotidianul "Le Dauphine", care continuă: "Într-o partidă fără miză - OL este calificată în optimile Ligii Campionilor, iar Steaua în 16-imile Cupei UEFA - francezii vor să facă spectacol… Românii s-au înclinat de fiecare dată când au jucat în Franţa şi au făcut-o de şapte ori. Va fi întoarcerea lui Cyril Thereau. Jucătorul Stelei va beneficia probabil de un tratament preferenţial din partea tribunelor. Thereau va fi foarte fericit să revină pe pământ francez.", a comentat publicaţia amintită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite