"Carlos este un mare câştig"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Steaua au revenit, ieri dimineaţă, în ţară, după un stagiu de pregătire în Cipru. Alături de "roş-albaştri" a sosit şi noua achiziţie, portarul Carlos Fernandes, care a

Fotbaliştii de la Steaua au revenit, ieri dimineaţă, în ţară, după un stagiu de pregătire în Cipru. Alături de "roş-albaştri" a sosit şi noua achiziţie, portarul Carlos Fernandes, care a declarat că se află pentru prima oară în România. "Am ales Steaua pentru că este o echipă mare şi evoluează în Cupa UEFA. Aici am găsit o mică familie şi mă bucur că am ajuns în această ţară. Oli este un antrenor tânăr, ambiţios şi cred că va avea rezultate", a spus Carlos, care a mai adăugat că ştie cine a fost Duckadam. "Duckadam? ştiu că a apărat patru penaltiuri în finala Cupei Campionilor Europeni. Pentru mine este suficient să ajung în grupele Ligii Campionilor cu Steaua. Acesta este obiectivul meu", a mai spus lusitanul. Evoluţia portarului în partidele amicale din Cipru l-au entuziasmat pe Cosmin Olăroiu. "Am convingerea că va avea evoluţii bune la Steaua. În Cipru nu prea a avut ce apăra, în afara ultimului meci, iar atunci s-a descurcat bine. Se înţelege bine şi cu jucătorii, chiar dacă vorbeşte numai franceza şi portugheza", a spus antrenorul stelist, care s-a referit şi la plecarea lui Florentin Dumitru la Dnepr. "Cu Florentin am avut o înţelegere, şi anume, el pleacă la Dnepr doar dacă semnează un contract ferm. În caz contrar, urma să rămână la Steaua. Dar, nu cred că acesta era un moment în care să nu-l lăsăm să plece, mai ales la câte a făcut pentru Steaua", a precizat Olăroiu. După cantonamentul efectuat în Cipru, tehnicianul consideră că echipa sa este pregătită pentru confruntarea cu Heerenveen. "Am avut parte de meciuri grele care sper să ne prindă bine pentru dubla cu olandezii. Pentru a ne acomoda cu temperaturile, atât din ţară, cât şi din Olanda, am decis să facem antrenamentele de la ora 17.00. În plus, jucătorii par a fi într-o formă bună", a încheiat Oli.
Egal cu prima clasată din Cehia
În ultima partidă amicală jucată în Cipru, Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Slovan Liberec, liderul clasamentului în campionatul Cehiei. Slovan a deschis scorul prin Zaporoch, în minutul 45, din penalti, iar Steaua a restabilit egalitatea prin căpitanul Mirel Rădoi, care a transformat, în minutul 50, o altă lovitură de la 11 metri. Cosmin Olăroiu a început meciul cu echipa care va fi pe teren şi în meciul din Cupa UEFA: Carlos - Ogăraru, Goian, Ghionea, Neşu - Nicoliţă, Rădoi, Paraschiv, Boştină - Dică, Iacob. În cadrul turneului din Cipru, Steaua a mai disputat alte patru partide de verificare, în care a învins ocupanta locului secund din campionatul Cehiei, FK Teplice (scor 3-1) şi a remizat cu Energia Luch Vladivostok (Rusia, scor 2-2), Steaua Roşie Belgrad (Serbia-Muntenegru, scor 1-1) şi Sartid Smederevo (Serbia - Muntenegru, scor 1-1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite