Căpşuni, premiu de consolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa disputată între Târgu Neamţ şi Miercurea Ciuc a fost cea mai spectaculoasă din această ediţie a Turului României. Peisajele sălbatice, căţărările dificile şi răsturnările incredibile de situaţie au ţinut suspansul ridicat în rândul caravanei.

Deşi sperau să obţină un rezultat mare pe propriul teren, cicliştii de la Tuşnad Cycling au ratat la mustaţă acest lucru.

Tamas Lengyel a condus mare parte din cursă, dar a pierdut totul pe ultima sută de metri. Nici coechipierul său, Tamas Csicsaky, nu a fost mai norocos.

Arbitrii l-au desemnat din greşeală ca purtător al tricoului albastru, dar l-au pus apoi să îl dea înapoi dinamovistului Dan Anghelache.

Ciucanul s-a consolat totuşi cu faptul că şi-a revăzut familia după mult timp, iar mama sa i-a adus o casoletă cu căpşuni pentru a-l revitaliza.

Căzătură stupidă pentru ciucan

Purtător în etapa a IV-a a tricoului roşu, rezervat celui mai bun sprinter, Tamas Csicsaky a ratat şansa de a rămâne în fruntea plutonului după ce a căzut neaşteptat într-o coborâre.

Campionul din 2007 a abandonat

Dan Anghelache, purtător al tricoului albastru pentru cel mai bine clasat ciclist român în această ediţie şi câştigător al “Micii Bucle” în urmă cu doi ani, a abandonat, ieri, în etapa a şasea.

Acelaşi lucru l-a păţit şi coechipierul său de la Dinamo, Mihai Varabiev. În competiţie au mai astfel rămas doar patru ciclişti români. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite