Capitala sau Ardealul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Steliştii spun că pentru ei meciul este decisiv şi cred în victorie. Clujenii sunt convinşi că roş-albaştrii se tem de CFR, şi de aceea au încredere că vor învinge în Ghencea. Partida

>> Steliştii spun că pentru ei meciul este decisiv şi cred în victorie. Clujenii sunt convinşi că roş-albaştrii se tem de CFR, şi de aceea au încredere că vor învinge în Ghencea. Partida se jocă cu casa închisă.

Steaua - CFR Cluj nu este un derby, precum Steaua - Dinamo. Părerea aparţine unor oameni care se pricep bine la fotbal. Dar întâlnirea de mâine-seară din Ghencea se anunţă una incendiară. Distanţa de puncte dintre lider şi roş-albaştri păleşte în faţa ambiţiei de a demonstra pe teren cine este mai bun.

Pentru trupa lui Lăcătuş, meciul cu CFR reprezintă ultima şansă, cel puţin teoretică, de a mai spera la locul întâi. "Sper ca miza jocului să conteze mai puţin în evoluţia jucătorilor noştri, să nu apese prea mult pe umerii lor.

Steaua are jucători de valoare, cu experienţă, care au jucat foarte multe meciuri de acest gen", a spus ieri Lăcătuş, care a continuat: "Nu avem voie să facem paşi greşiţi, iar dacă nu vom mai comite erorile de la Iaşi, atunci ne va fi bine. Sunt absolut convins că, dacă vor fi concentraţi, prin valoarea lor, rezultatul ne va fi favorabil la final".

And one: "Argăseală ridica bine fanionul pentru unii"


Dacă în perioada de pregătire a evitat să vorbească prea mult despre Steaua, acum Ioan Andone, tehnicianul CFR-ului, a recunoscut că formaţia din Ghencea s-a întărit în această iarnă. "Faţă de tur, Steaua este mai puternică. Au apărut şase jucători noi. La noi, este aceeaşi formaţie ca anul trecut". "Fălcosul" a recunoscut că acest meci nu pică tocmai într-o perioadă bună a ardelenilor: "Putem mai mult. Nu mă tem de Steaua. În plus, fiecare partidă este un test pentru noi. Şi cu Braşovul a fost la fel".


Războiul psihologic, întreţinut bine de conducerile ambelor formaţii, a continuat şi ieri, şi probabil va continua şi zilele viitoare. Declaraţia lui Valeriu Argăseală, care a spus că deţine informaţii potrivit cărora jucătorilor clujeni li s-a spus să joace dur contra steliştilor, nu l-a lăsat indiferent pe Ando, care a replicat ironic: "Eu am fost un jucător dur, el a fost un tuşier care ridica fanionul, şi l-a ridicat bine pentru unii câteodată".

Lăcătuş: "Suntem mai inteligenţi ca ei"


În schimb, Lăcătuş crede că decizia preşedintelui clujean, Iuliu Mureşan, de a sta pe bancă nu este deloc bună: "Suporterii noştri vor crea, ca de obicei, o atmosferă de vis, vor fi al 12-lea jucător al nostru. De aceea sper ca ei să nu reacţioneze dur, dar cred că şi Mureşan putea sta în lojă. Faptul că nu răspundem ironiilor dinspre Cluj dovedeşte că suntem mai inteligenţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite