Cap de porc pentru Alexa şi Grigorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a patra a Ligii I, Dinamo va primi vizita celor de la Poli Timişoara, echipă la care joacă Grigorie şi Alexa. Cum fanii nu au uitat că cei doi au fugit practic din ştefan cel Mare,

În etapa a patra a Ligii I, Dinamo va primi vizita celor de la Poli Timişoara, echipă la care joacă Grigorie şi Alexa. Cum fanii nu au uitat că cei doi au fugit practic din ştefan cel Mare, s-au gândit să le facă o primire de zile mari.
Pentru a găsi cea mai bună idee de a-i întâmpina pe foştii dinamovişti, fanii au venit cu tot felul de propuneri inedite. "Să taie cineva un porc şi să-i aruncăm capul în teren", a propus "amn_googly87", pe site-ul suporterilor, în timp ce "kiriţă" are o altă variantă: "Băieţi, pregătiţi-vă fluierele şi să-i taxăm pe cei doi mercenari la fiecare atingere de balon. Haide-ţi să creăm o atmosferă să plângă cei doi. Mama lor de ordinari. Eu zic să le cântăm: sunteţi dinamovişti până la moarte!".

Dănciulescu, actor de telenovele
În altă ordine de idei, Dănciulescu s-a apucat de actorie. Astfel, atacantul va avea un rol episodic în serialul "La urgenţă", ce urmează să fie difuzat în această toamnă la TVR 1. "Danciu" apare, spre exemplu, într-o scenă tensionată, în care nişte suporteri dinamovişti şi stelişti ajung în spital, după o bătaie pe stadionul din şoseaua ştefan cel Mare. Fotbalistul vine la spital să vadă ce se întâmplă exact cu fanii "câinilor roşii", mulţi dintre ei ajunşi în stare gravă la spital. Pentru acest rol, atacantul echipei Dinamo a petrecut câteva ore pe platourile de filmare pentru a primi instrucţiuni din partea regizorului Andrei Zincă şi pentru a face cunoştinţă cu actorii. Regizorul a fost mulţumit de evoluţia dinamovistului, care a tras numai trei duble la filmare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite