Campionul Ionuţ Gheorghe, înjunghiat într-o bătaie de cârciumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai valoros pugilist român al momentului, Ionuţ Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost

Cel mai valoros pugilist român al momentului, Ionuţ Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat, în staţiunea Mamaia, după o altercaţie cu mai mulţi indivizi.
Sportivul câştigase, în aceeaşi zi, turneul internaţional Centura de Aur, la categoria 64 kg, şi a ţinut să serbeze acest succes împreună cu fraţii săi. Grupul lui Ionuţ a avut o altercaţie cu mai mulţi indivizi, iar unul dintre aceştia l-a înjunghiat în zona toracică.
"S-au luat de noi fără niciun motiv. M-a înjunghiat cu cuţitul, au mai înjunghiat o fată şi un băiat, care nu erau însă din grupul nostru. Părerea mea este că băieţii ăia erau drogaţi. Erau şase sau şapte, dintre care doi aveau cuţite", a spus Gheorghe.
Boxerul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. El se află în afara oricărui pericol, dar va rămâne internat încă două zile la secţia chirurgie. "Mă simt obosit după operaţie, asta este. Au venit la mine fără să le fac nimic. Mi se pare că m-au recunoscut, pentru că eram îmbrăcat în treningul naţionalei de la Olimpiadă. Poate au fost puşi sau poate sunt nişte duşmani de-ai mei. Vreau să-i oftic şi să le rup gura la toţi ieşind campion european", a mai spus pugilistul.
Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, l-a vizitat, ieri dimineaţă, pe Ionuţ Gheorghe la spital şi era mulţumit că niciun organ vital nu fusese atins.
"Am vorbit cu medicii, care au spus că îl vor mai ţine sub supraveghere până luni. Va trebui să facă o pauză de zece zile, ca să nu apară complicaţii. Ionuţ se simte bine, atât cât se poate simţi de bine un om care are o drenă pentru curăţarea rănii. Este optimist şi se gândeşte deja la Europenele de luna viitoare. Este cel mai bun boxer al nostru, dar acum pe mine nu mă mai interesează medaliile, ci să fie sănătos. Nu ştiu nici măcar dacă va participa la Europene. Aşteptăm verdictul medicilor", ne-a declarat Rudel Obreja. Ceva mai optimist s-a arătat Mircea Iacov, patronul clubului Mira Agigea, la care este legitimat Ionuţ: "Eu zic că s-a spart un ghinion şi poate aducem o medalie de aur de la CE".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite