HALTERE: Nicu Vlad: "Vrem două medalii la Campionatele Mondiale de juniori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul sportivilor români care vor participa la Campionatele Mondiale de juniori de la Bucureşti este acela de a obţine una sau două medalii.

"Este un început şi sper să mai aducem competiţii de acest nivel la Bucureşti. La această ediţie vor participa aproximativ 600 de oameni, membri ai Comitetului Internaţional Olimpic, precum şi preşedintele Federaţiei Internaţionale de Haltere. Speranţele noastre sunt puse în special în Roxana Cocoş şi Răzvan Martin", a completat Vlad.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a anunţat că la ediţia din acest an a Campionatelor Mondiale de haltere rezervate juniorilor, care vor debuta, luni, la Sala Polivalentă, vor participa peste 300 de sportivi din mai mult de 60 de ţări.

"Pentru a doua oară în acest an ora exactă în haltere la nivel mondial se dă la Bucureşti. România va fi reprezentată la competiţia, la care vor participa peste 300 de sportivi din peste 60 de ţări, de 15 halterofili, şapte la feminin şi opt la masculin. Ne-am dori să obţinem cât mai multe medalii pentru a demonstra că halterofilii români au valoare. Pentru organizarea acestei competiţii la Bucureşti, MTS a alocat suma de 650.000 de lei", a spus Ridzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite