Campion în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Boxerul sud-coreean Cho Yoi-Sam a suferit o congestie cerebrală la puţin timp după ce şi-a apărat centura WBC. Cho Yoi-Sam şi-a păstrat centura de campion mondial la profesionişti,

>> Boxerul sud-coreean Cho Yoi-Sam a suferit o congestie cerebrală la puţin timp după ce şi-a apărat centura WBC.

Cho Yoi-Sam şi-a păstrat centura de campion mondial la profesionişti, categoria muscă, învingându-l pe indonezianul Heri Amol, dar a plătit scump pentru asta.

Cho Yoi-Sam, un boxer sud-coreean, se zbate între viaţă şi moarte, ca urmare a unei leziuni cerebrale pe care suferit-o în cursul unui meci încheiat cu victoria sa. Cho, campion mondial la categoria muscă, versiunea WBC, a câştigat la puncte, după 12 reprize, meciul disputat la Seul cu indonezianul Heri Amol (24 de ani) şi astfel a rămas în posesia centurii.

Însă, la scurt timp după încheierea luptei, pugilistul sud-coreean şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Soonchunhayang al Universităţii din Seul, unde a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Dar un oficial al Comisiei sud-coreene de box (KBC) a precizat că boxerul are doar 20 la sută şanse să-şi mai revină, chiar dacă operaţia fost una reuşită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite