Campioana se teme de Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul campioanei, Ioan Andone (foto), spune că se teme de nou-promovata CS Otopeni, pe care CFR o întâlneşte în această duminică, în prima etapă a Ligii I. "E un alt Otopeni

Antrenorul campioanei, Ioan Andone (foto), spune că se teme de nou-promovata CS Otopeni, pe care CFR o întâlneşte în această duminică, în prima etapă a Ligii I.

"E un alt Otopeni faţă de cel din Liga II. Au doar trei jucători vechi, un antrenor străin şi un joc de contraatac", a declarat Andone, care rămâne consecvent legat de secretul echipei cu care va începe. "Vor afla şi jucătorii doar duminică, la meci". Lotul de 18 jucători cu care va pleca la Ploieşti va fi comunicat doar mâine echipei.

Jucătorii încep campionatul şi cu altă necunoscută, adică primele de victorie. "Le vor şti personal de la Arpad Paszkany", a precizat preşedintele Iuliu Mureşan. Necunoscută e încă şi destinaţia celor patru vedete din echipa a doua. Aflaţi la Vatra Dornei, jucătorii internaţionali căzuţi în dizgraţie se antrenează conştiincioşi.

"Situaţia lui Dorsin se va clarifica în următoarele zile. Cine îi ia, îi ia antrenaţi şi pregătiţi", a spus Mureşan. Neclară este şi varianta Coman. "E bun, dar nu e în vederile CFR. Dacă Taher a făcut o afirmaţie legată de venirea lui Coman la CFR din toamnă, înseamnă cu nu are experienţă şi mai poate greşi", a declarat Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite