Campioana, la pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a dezamăgit din nou pierzând în faţa Gloriei Bistriţa o partidă în care nu a arătat nimic. Echipa antrenată de Mircea Rednic a înregistrat o nouă înfrângere pe teren

Dinamo a dezamăgit din nou pierzând în faţa Gloriei Bistriţa o partidă în care nu a arătat nimic.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a înregistrat o nouă înfrângere pe teren propriu, pierzând cu scorul de 1-0 în faţa Gloriei Bistriţa. Dinamoviştii au început meciul la fel cum a terminat partida cu Lazio, fără orizont şi cu un moral distrus.

Tactica antrenorului Mircea Rednic a fost dată peste cap în minutul 5 când fundaşul Cristi Pulhac a văzut cartonaşul roşu după ce a faultat în poziţie de ultim apărător. În minutul 21, Hadzibulici l-a surprins pe portarul Bogdan Lobonţ şi a înscris cu un şut de la 22 de metri. Dinamoviştii au căzut total, iar Caju, şi, înainte de pauză, Turcu au ratat ocazii uriaşe. După pauză, Dinamo a asediat careul bistriţean, iar Dănciulescu a irosit o imensă ocazie în mintul 54 când a şutat în portarul Tătăruşanu. Oaspeţii s-au mulţumit să blocheze atacurile dinamoviste şi au încercat contraatacuri timide dejucate cu uşurinţă de "câini". Pe măsură ce partida se apropia de final, jucătorii gazdă au jucat mai prost spre consternarea antrenorului Mircea Rednic. Câteva incursiuni în viteză ale lui Bratu şi driblingurile sterile ale lui Adrian Cristea au fost insuficiente pentru a depăşi o defensivă bistriţeană alcătuită adesea din şapte şi chiar opt jucători. Mai mult, pe final, bistriţenii puteau să majoreze scorul, dar şi-au bătut joc de ocazii. Dinamo a pierdut opt puncte în cele trei partide jucate pe teren propriu în acest sezon şi a ajuns la "-1" în clasamentul adevărului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite