ATLETISM: Campioana olimpică Kluft este incertă pentru Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atleta suedeză Carolina Kluft, care luni seară s-a accidentat la coapsă în timpul unei sărituri la lungime, în cadrul reuniunii de la Karlskrona (Suedia), este incertă pentru Campionatele Mondiale din luna august de la Berlin, a anunţat antrenorul său, citat de Agerpres.

''La a doua săritură, piciorul i-a alunecat şi s-a accidentat uşor la coapsă'', a declarat pentru AFP antrenorul atletei, Agne Bergwall, care a adăugat că sportiva ''urmează să facă un IRM în această săptămână''.

Carolina putea totuşi să meargă marţi fără să acuze dureri, potrivit antrenorului său, care a refuzat să se pronunţe asupra duratei indisponibilităţii elevei sale înainte de a vedea rezultatele analizelor.

Kluft (26 ani) a acuzat deja o durere la coapsă în timpul reuniunii Golden League de la Oslo, de săptămâna trecută, unde a abandonat proba de săritură în lungime după a doua încercare.

Suedeza, triplă campioană mondială şi campioană olimpică de heptatlon, s-a concentrat în ultima perioadă pe săritura în lungime.

Mondialele de la Berlin vor avea în perioada 15-23 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite