Cameraman al TVR, bătut cu lanţul de suporteri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi canalul Euronews a difuzat duminică, din 30 în 30 de minute, ştirea că un huligan l-a atacat pe un operator tv Fanii stelişti au provocat incidente înainte de meci, bătându-l

Şi canalul Euronews a difuzat duminică, din 30 în 30 de minute, ştirea că un huligan l-a atacat pe un operator tv

Fanii stelişti au provocat incidente înainte de meci, bătându-l cu lanţurile pe cameramanul televiziunii publice, Robert Cristea. Incidentul s-a petrecut în faţa stadionului când angajatul TVR filma cum un grup de 70 de fani stelişti au fost împiedicaţi de jandarmi să intre printr-o spărtură a gardului arenei din Ghencea. Furios, unul dintre aceştia s-a repezit spre cameraman, l-a bătut cu un lanţ peste picioare, iar un altul i-a spart camera. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, ieri, într-un comunicat, că desfăşoară, alături de Secţia 22 Poliţie, "activităţi de identificare a celor implicaţi în incident, pentru tragerea la răspundere penală".

Persoanele vinovate de agresarea cameramanului TVR sunt acuzate de distrugere, vătămare corporală şi tulburarea liniştii publice". Altfel, doi suporteri, în vârstă de 20, respectiv 23 de ani,
s-au ales cu dosar penal pentru deţinere şi folosire de materiale explozive fără drept, iar un tânăr de 22 de ani a fost sancţionat pentru de uz de fals, după ce a încercat să intre la meci cu un bilet contrafăcut.

De asemenea, Jandarmeria a emis aseară un comunicat de presă prin care se dezvinovăţeşte de incidentul cu cameramanul, spunând că operatorul a intrat într-o zonă în care nu avea voie să filmeze!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite