Călcâiul lui Buga i-a lăsat mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldovan, aflat la mijlocul terenului, fostul internaţional îl deschide foarte bine pe partea dreaptă a atacului feroviarilor pe marcatorul primului gol, care intră cu tupeu în careul nemţilor.

Moldovan, aflat la mijlocul terenului, fostul internaţional îl deschide foarte bine pe partea dreaptă a atacului feroviarilor pe marcatorul primului gol, care intră cu tupeu în careul nemţilor. "Vârful" alb-vişiniilor zvâcneşte printre doi apărători ai oaspeţilor, Demel şi Van Buyten, şi trimite în faţa porţii, spre Buga. Fotbalistul poreclit Pele, aflat cu spatele la poartă, şterpeleşte cu călcâiul balonul, care se scurge spre colţul lung al porţii germane şi îl îngenunchează pe portarul Wachter, mărind scorul la 2-0 pentru vişinii.
"Eram în faţa televizorului, acasă. N-am sărit, că n-am voie să-mi mişc piciorul care e în ghips, plus că nu voiam să mi-l rup şi pe celălalt. Dar am ţipat de mi-am trezit copilul şi am înnebunit tot Ploieştiul. Au fost două faze magnifice şi un meci senzaţional care m-au făcut să uit de supărările cauzate de accidentare", ne-a spus liderul vişiniilor Marius Măldărăşanu.
"Chiar dacă eram la cealaltă poartă, am văzut foarte bine execuţia lui Pele. Am văzut şi reluări. Am auzit că, de la anul, ne iau ăştia în Bundesliga (n.r. - prima ligă germană). Numai un fotbalist, în adevăratul sens al cuvântului, poate da un asemenea gol. şi în cazul lui Nico pot să spun acelaşi lucru. A fost un şut dat foarte bine, din scurt, care nu-i dă timp portarului să se poziţioneze. Numai marii fotbalişti dau goluri aşa cum au dat Pele şi Nico", ne-a declarat portarul care nu a primit niciun gol în Cupa UEFA, pe stadionul din Grant, Dănuţ Coman.
Nefericitul goalkeeper al lui Hamburger SV a apreciat şi el execuţia lui Buga: "La golul cu călcâiul, nu aveam ce să fac. Românul a avut o execuţie extraordinară, trebuie să recunoaştem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite