Calancea îl face fericit pe Nicu Vlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeriu a devenit principalul halterofil român favorit la obţinerea unei medalii olimpice Halterofilul Valeriu Calancea s-a întors cu trei medalii (două de aur şi una de bronz) de la

Valeriu a devenit principalul halterofil român favorit la obţinerea unei medalii olimpice

Halterofilul Valeriu Calancea s-a întors cu trei medalii (două de aur şi una de bronz) de la Campionatele Europene ce s-au desfăşurat la Strasbourg, în Franţa.

Medaliat cu aur la Mondialele de la Vancouver, din 2003, sportivul originar din Republica Moldova era văzut ca o mare speranţă a halterelor româneşti. După acea performanţă, Valeriu a luat-o pe o pantă descendentă, din cauza şi accidentărilor repetate, iar cei de la Comitetul Olimpic au fost sceptici cu privire la viitorul său.

Cel care l-a apărat a fost preşedintele FR de Haltere, Nicu Vlad. "După ce a fost pe val, Calancea a avut o cădere prelungită. Au venit şi o serie de accidentări, ba la cot, ba la picior, şi nu a mai mers aşa cum ne aşteptam, iar cei de la COSR deveniseră sceptici în privinţa lui. Am tot insistat pe lângă ei să mai aibă răbdare şi iată că nu m-am înşelat. Mă bucur că nu m-am zbătut degeaba pentru el. Îl aştept să confirme pe mai departe încrederea ce i-am acordat-o", ne-a spus Nicu Vlad. În continuare, halterofilii români au de tras pentru a pregăti Campionatele Mondiale din Thailanda, programate în luna septembrie, o competiţie în care se obţin biletele pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite